Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'ndan 2 yeni proje

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'ndan 2 yeni proje

Bucalıların nabzını sokakta tutmak için sürekli çalışan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, mahallelerde kurmaya başladığı mahalle temsilciliklerinin yanı sıra iki yeni projeye daha imza atıyor.  AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'ndan

  • Ege Postası
  • 14.11.2017 - 10:12

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Projelerden biri Bucalıların sorun ve taleplerine kısa sürede yanıt verilmesi amacıyla oluşturulan Whatsapp hattı. Diğeri ise seçmen bazlı bir çalışma olan ve her evin ve ailenin tek tek ziyaret edilmesine dayalı ‘Çaya geliyoruz’ projesi. 

HAT 7 GÜN 24 SAAT AÇIK OLACAK 

Bucalıların kısa sürede kendilerine ulaşabilmeleri için 0537 917 2020 numaralı bir Whatsapp İletişim Hattı’nı bugün devreye soktuklarını belirten AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, hattın 7 gün 24 saat aktif olacağını ve kendilerine ulaşmak isteyen her Bucalıya açık olacağını söyledi. 

BUCALILAR ŞİKAYET VE TALEPLERİNİ BU HATTAN DA İLETEBİLİR 

Whatsapp hattı hakkında bilgi veren Başkan Arslan, “Kısa süre önce  İlçe binamızda üye güncellemelerimizi daha sağlıklı yapabilmemiz için oluşturduğumuz çağrı merkezimizde de mesai saatleri içinde görevli arkadaşlarımız Buca'daki  yaklaşık 47 bin üyemiz ile temasa geçerek sorunlarını taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımıza aralıksız devam ederken zaman zaman yaşadığımız program yoğunluktan dolayı ulaşamadığımız hemşehrilerimiz oluyor İşte bu noktada 0537 917 20 20 numaralı Whatsapp İletişim Hattımızın değerli halkımızla iletişimimizi bir adım daha yakınlaştıracağına inanıyoruz. Vatandaşlarımız, bu hat üzerinden sorunlarını, şikayet ve taleplerini 7 gün, 24 saat bizlere iletebilirler; kendilerine en kısa sürede dönüş yapılacak” dedi... 

AK PARTİ BUCA’DAN ‘MÜSAİTSENİZ ÇAYA GELİYORUZ’ PROJESİ 

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın ikinci projesi ise Çaya Geliyoruz oldu. Önümüzdeki günlerde hayata geçirecekleri proje hakkında Egepostası’na konuşan Başkan Arslan, 3 bin kişiden oluşan bir ekip kurduklarını ve bu ekibin her gün her Bucalı aileyi arayıp, ‘Müsaitseniz çaya geleceğiz’ diyerek ev ziyaretleri gerçekleştireceklerini açıkladı. 

3 BİN KİŞİDEN OLUŞAN EKİBİMİZ HER GÜN BİR EVDE OLACAK 

“Seçmen bazlı çalışmaya başlıyoruz. Önümüzdeki günlerde başlayacağımız yeni uygulamamızın adı; Çaya Geliyoruz Projesi. Seçmen bazlı çalışacağız. Her Bucalının evine konuk olacağız” diyen Başkan Mustafa Arslan, 
“3 bin kişiden oluşan bir ekip kuruyoruz. Kurduğumuz ekipteki arkadaşlarımız her gün Bucalı hemşehrilerimizin evine konuk olacak. Onları dinleyecek. Sorun ve taleplerini not alacak. Başarılı bir çalışma olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

BUCALILARIN YÜZDE 98’İ BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MUZDARİP

Buca’da sürekli sahada olduklarını ve vatandaşların yüzde 98’inin CHP’li Buca Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olmadığını belirttiklerini savunan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, “Bucalı vatandaşlar belediye hizmetlerinden muzdaripler. Bu konuda hassasiyetleri var. İmar ve trafik sorunları var. Bunlardan dolayı biz iktidar eliyle yapabileceğimiz hizmetlere başladık. Sokakta ise her yüz kişiden 98’inden şikayet alıyoruz. Aldığımız taleplerin çoğu da belediye hakkında. Sokağındaki parkın pis olmasından tutun da çöplerin zamanında alınmadığına kadar her noktada sıkıntıları var” diye konuştu. 

BAŞKAN PİRİŞTİNA SOSYAL MEDYAYI İYİ KULLANIYOR AMA…

CHP’li Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın sosyal medyayı iyi kullandığını ancak 4 yıldır Buca için yaptığı bir hizmeti göremediklerini savunan Başkan Arslan, açıklamalarını,  “Sayın Başkan sosyal medyayı iyi kullanıyor. Ama 4 yıldır Buca’ya ne yaptığı ortada. Yok zaten. Olsa görülecek. Sadece tribüne oynuyor. Buca’da bir başarı hikayesi yaratması lazım” şeklinde sonlandırdı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.