Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca'dan hastane teftişi! 20 kişilik heyetle korona çıkarması

AK Parti Buca'dan hastane teftişi! 20 kişilik heyetle korona çıkarması

Tüm dünyayı kasıp kavuran binlerce kişinin ölümüne sebep olan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen korona virüsüne karşı savaş devam ediyor. Türkiye ve dünyada alınan tedbirler üst düzeye çıkarılırken, yetkililer tarafından zorunlu olmadıkça evden çıkmayın uyarılarına rağmen AK Parti Buca İlçe Teşkilatı 'korona virüs çıkarması' yaptı. AK Parti Buca'dan hastane teftişi

  • Ege Postası
  • 17.03.2020 - 17:11

EGEPOSTASI- AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Kula, Seyfi Demirsoy Hastanesi'ni yaklaşık 20 kişilik  heyetle ziyaret etti.

AK Partililer bu ziyareti sosyal medya hesaplarından "AK Parti Buca İlçe Başkanlığı'ndan korona çıkartması' başlığıyla duyurdu.

İzmir'de henüz bir korona vakası görülmezken, bakanlık tarafından ve yetkili kurumlarca zorunlu olmadıkça evden çıkmayın ve hastanelere gitmeyin uyarılarına rağmen AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla ve 'moral ve motivasyon heyeti' adeta teftiş etti.

Boyla hastaların özenle nasıl tedavi edildiğini gözlemlerken, heyet korona virüsüne karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.

'Teftiş' sonrası açıklama yapan AK Parti Buca İlçe Başkanı Ali Boyla “Ülkemizde, sağlık bakanlığımızın aldığı önlemlerle vatandaşımızın en az zayiatla bu süreci de atlatacağına şüphem yok. Nasıl ki savunma alanında Türk askeri uykusuz kalıp kendini siper ediyorsa, virüs sonrası gördük ki Türk hekimleri ve sağlık personelleri de aynı sorumluluk duygusuyla çalışıyor bir nevi savaşıyor. Seyfi Demirsoy hastanemizin başta Başhekimi Sn. Atalay olmak üzere tüm personelimize teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Doktorlarımızın da geçmiş, 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.