Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca'da miting gibi buluşma... Veda edip yola çıktı!

AK Parti Buca'da miting gibi buluşma... Veda edip yola çıktı!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, görevinden istifa edip, Buca Belediye Başkan Adaylığı için yola çıktığını açıkladı. Arslan için Işılay Saygın Kültür Merkezi’nde düzenlenen veda buluşması ise adeta AK Parti mitingine dönüştü. AK Parti Buca'da miting gibi buluşma

  • Ege Postası
  • 02.12.2018 - 11:38

Aday adaylığı için ilçe başkanlarına tanınan sürenin son gününde istifa eden AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, miting gibi veda buluşması ile moral buldu.

Kalabalık bir topluluğa konuşan Mustafa Arslan, "Her görev her makam gelip geçicidir, Allah’a şükür bunu idrak edecek deneyime sahibiz. Ancak bir yol yürüdüğünüzde arkanızda iyi bir iz bırakmanız lazım. Bizim çıkacağımız bu yeni yoldaki asıl hedefimiz de hizmet ve yatırımlarımızla Buca’ya ama samimiyetimizle, gayretimizle ve saygımızla Bucalı hemşerilerimizin gönlüne bir iz bırakmak, orada küçük de olsa bir yer edinmek olacaktır” dedi.

BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ

2 yıla yakın ilçe başkanlığı süresince, Otokent ve Buca-Koop’tan çevreyoluna yeni bağlantı yolları yapılması, Gençlik Merkezi yapılması, ilçeye 37 yeni okulun yapımı, Seyfi Demirsoy Hastanesine yeni bir acil servis yapılması ve hastanenin Demokrasi Üniversitesi ile afiliye edilmesi ile Buca’ya yakışır yeni bir kaymakamlık binasının yapımı gibi birçok yatırımın ilçeye kazandırılmasına vesile olduklarını iddia eden Mustafa Arslan, "Şimdi daha büyük düşünme, 24 saatimizin her dakikasını, her saniyesini Buca için hizmete dönüştürme zamanıdır. Bizler 2 yıllık görev süresince tek niyetimizin Buca’ya hizmet olduğunu, elimizdeki tüm imkanları kullanarak Bucalı hemşerilerimize gösterdik. Bucalı hemşerilerimizin desteği ve adeta bizi iteklemesi ile bugün kendimizi Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinin içinde bulduk. Buca’nın sadece mevcut sorunlarını çözmekle kalmayıp; Buca’ya sıçrama yaptıracak, adeta talihini değiştirecek yatırım ve hizmetleri ilçemize getireceğimize bizler inanıyoruz, Bucalı hemşerilerimiz inanıyor. Parti büyüklerimiz ve kamu yatırımlarında karar verici konumdaki büyüklerimiz inanıyor ve bu konuda desteklerini beyan ediyorlar. O zaman geriye bir tek şey kalıyor; o da bu yola çıkmak ve Bucalı hemşerilerimizin onayını almak. Biz de bu niyet, hedef ve azimle Bucalı hemşerilerimizin önüne çıkmak, onların onayını almak üzere bugün ilk adımımızı attık" diye konuştu.

Arslan, Buca’ya hizmet hedefine odaklandıklarını da ifade ederek, “Bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, Ak Parti olarak Buca’da adayımız kim olursa olsun, hep beraber bu yolda çalışma azmimizle, samimiyetimizle, hiç bir ayırım gözetmeden her Bucalı hemşerimize göstereceğimiz saygımızla ve en nihayetinde Bucamızın her sorununu çözecek, onu yeni ufuklara taşıyacak hizmet ve yatırımlarımızla, hemşerilerimizin gönlünde yer edinmek istiyoruz. Bunu başarmak, bizim için en büyük onur ve şeref madalyası olacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.