Dolar 32,5598
%0.06
Euro 34,8742
%0.13
Altın 2.439,970
%0.69
Bist-100 9.723,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca’da düğüm çözüldü! Yeni başkan belli oldu

AK Parti Buca’da düğüm çözüldü! Yeni başkan belli oldu

AK Parti Buca’da düğüm çözüldü. Geçtiğimiz 10 Temmuz’da istifa eden Murat Yeşiltay’ın yerine ilçe başkanlığına Hakan Kalfaoğlu atandı. Atama sonrası açıklama yapan Kalfaoğlu, " İnandığımız yolda yürümeye Bucamız için taş üstüne taş koyma gayreti içinde olup var gücümüzle çalışacağız.Bu inançla, yeni sürecin İlçemize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum"dedi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2020 - 16:50

EGEPOSTASI- Buca İlçe Başkanlığı görevinden 10 Temmuz'da “sağlık sorunlarını” gerekçe gösterek istifa eden Murat Yeşiltay'ın yerine atama yapıldı.

Yaklaşık 2 aydır boş kalan koltuğa Avukat Hakan Kalfaoğlu atandı.
Kalfaoğlu'nun ilçe eski başkanlarından Mustafa Arslan döneminde yönetimde yer aldığı aktarıldı. 

Yaklaşık bir ay önce Ege Bölge Koordinatörü Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İzmir’e gelerek 8 aday adayıyla mülakat yapmıştı.

Buca İlçe Başkanlığına atanan Hakan Kalfaoğlu da mülakat yapılan ve başkanlık için ismi geçen adaylardandı.

Bugün il başkanlığında yapılan son mülakatta Mehmet İlkbahar ve Hakan Kalfaoğlu görüşme odasına alındı. 

Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı ve İzmir İl Başkanlığınca yapılan geniş ve yoğun istişareler sonucu Avukat Hakan Kalfaoğlu isminde karar kılındı.  

Kerem Ali Sürekli, atamayı sosyal medya hesabından duyurdu. 

Sürekli, "Genel merkezin ortaya koyduğu çalışmalar neticesinde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Demir'in tensipleri ile Buca İlçe Başkanlığına Hakan Kalfaoğlu atanmıştır. İlçe başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Kalfaoğlu, atama sonrası yaptığı açıklamada, "Partimizin kuruluşundan günümüze kadar her kademesinde yıllarca çeşitli görevlerde bulundum şimdi ise ilçe abşkanlığı görevi tevdi edildi. Bundan sonra da yol arkadaşlarımızla birlikte disiplinli ve kararlı bir şekilde inandığımız yolda yürümeye ve Bucamız için taş üstüne taş koyma gayreti içinde olup var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Bu inançla, yeni sürecin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum " diye konuştu.

HAKAN KALFAOĞLU KİMDİR'

1984 İzmir Buca doğumlu. Aslen Konyalı olan Kalfaoğlu ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir'de tamamladı. Üniversite öğrenimini Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayıp mezun olan Kalfaoğlu, askerliğini  Erzurum'da kısa dönem olarak yaptı. 2010 yılında Kalfaoğlu Hukuk Danışmanlık Bürosunu açan Hakan Kalfaoğlu, siyasete de AK Parti'de başladı. 3  dönem Seçim İşleri İlçe Başkan Yardımcılığı görevi sırasında 6 tane seçimde faal olarak yer aldı. Ayrıca  Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Buca YSK temsilcisi olarak görev yaptı. 

Kalfaoğlu, evli ve 1 kız çocuğu babası. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.