Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Buca arı gibi

AK Parti Buca arı gibi

AK Parti Buca İlçe Teşkilatı 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için arı gibi çalışıyor.

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 13:13

AK Parti Buca İlçe Teşkilatı 16  Nisan'da yapılacak halk oylaması için arı gibi çalışıyor. Buca'da her eve ulaşarak 18 maddelik anayasa değişikliğini anlatmayı hedeflediklerini belirten İlçe Başkanı Mustafa Arslan, “Teşkilatımız fedakar çalışmaları neticesinde şu anda 100 Bin haneye ulaştı. Önümüzdeki günleri iyi değerlendirerek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Arslan: Bütün hemşehrilerimize ulaşacağız

Görevi devraldıktan sonra Buca'nın tüm mahallerinde ve Teşkilat yapısında büyük bir yapılanma gerçekleştiren AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan çalışmalarının meyvelerini almaya başladı. Her gün yapılan titiz çalışma programıyla sahaya inen Kadın ve Gençlik kolları ile Mahalle Yönetimleri Buca'yı adım adım dolaşıyor. Buca ilçe seçim koordinasyon merkezinin organize ettiği programlar sabah erken saatlerde başlayarak gecenin geç saatlerine dek devam ediyor. Yoğun ve renkli geçen çalışmalara İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve AK Parti İzmir Milletvekilleri de sık sık katılarak hem vatandaşlarla hem teşkilat üyeleriyle bir araya geliyor. Buca'da yaşayan her vatandaşın 18 maddelik anayasa değişikliğini okuması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Arslan, “ Bizim hemşehrilerimize doğruları anlatmak adına büyük bir yükümlüğümüz var. Kimi vatandaşımızın aklına takılan sorular olabiliyor, kimi vatandaşlarımız ise meydanlarda söylenen yalanlardan ve yapılan kara propagandadan etkilenmiş olabilir. Biz Buca AK Parti Teşkilatı olarak milletimize doğruları anlatmakla görevliyiz.

Bucalı hemşehrilerimizin anayasa değişikliğini içeren maddeleri okuduğunda muhalefetin yapmaya çalıştığı algı operasyonlarından etkilenmeden, söylenen yalanlara inanmadan sandığa gideceklerinden ve Büyük Türkiye'ye 'Evet' diyeceklerinden eminiz. Merak ettikleri her maddeyi gerek Seçim Koordinasyon Merkezimize gelerek, gerekseİnternet yada  telefon aracılığıyla bize sorabilirler. Bucalı hemşehrilerimden ricam 18 maddeyi okusunlar. Yoğun ve gayretli çalışmalarından dolayı  hem Kadın Kollarımıza hem Gençlik Kollarımıza hem de Mahalle Temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yapılan çalışmalar güçlü Türkiye için koyulmuş bir tuğladır. Bu yüzden arkadaşlarımızın hakkını kolay kolay ödeyemeyiz. İnşallah bu fedakarlıklar çocuklarımıza daha büyük bir Türkiye bırakmamıza vesile olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.