Dolar 32,5895
%0.35
Euro 34,8030
%0.2
Altın 2.499,300
%0.6
Bist-100 9.453,00
%-0.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti bu iddia ile çalkalanıyor... Buca’da partilileri çileden çıkaran olay!

AK Parti bu iddia ile çalkalanıyor... Buca’da partilileri çileden çıkaran olay!

CHP’den AK Parti’ye geçen ve geçtiğimiz dönem Buca’da ilçe yönetiminde olan Ercan Geçgel’in Buca İlçe Başkanlığında karşılaştığı Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Ölmez Kula’ya “Siz kapalı olduğunuz için biz merkezden oy alamıyoruz, kırsal bölgede olsa daha uygun olurdu, ama oyumuzu artırmak için sizin ilçe başkanlığını bırakmanız lazım” dediği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2020 - 19:39

EGEPOSTASI- AK Parti Buca İlçe Başkanlığına Murat Yeşiltay’ın atamasından sonra ilçe teşkilatında tartışmalar bitmiyor. CHP’den AK Parti’ye geçen eski ilçe yöneticisi Ercan Geçgel’in Kadın Kolları Başkanı Zülfiye Ölmez Kula’ya yönelik “Kapalı olduğunuz için oy alamıyoruz, bu nedenle istifa edin” dediği iddia edildi. Bu olayın duyulmasının ardından partililerden ciddi tepkiler geldiği ifade edilirken, bunun üzerine Geçgel’in özür dilediği iddia edildi.

Ercan Geçgel

İLÇE BAŞKANI İKİNİZİN ARASINDA

Olayın ardından konuyu İlçe Başkanı Murat Yeşiltay’a anlatan Kadın Kolları Başkanı Kula aldığı cevap karşısında şaşkınlık yaşadığı belirtildi. Yeşiltay’ın Kula'ya; bazı “Bu olay beni ilgilendirmez ikinizin arasında” dediği iddia edilidi.  

İLÇE BAŞKANI TÖRENLERE DAVET EDİLMEDİ İDDİASI

Öte yandan İlçe Başkanı olarak atanan Murat Yeşiltay’ın 19 Mayıs çelenk koyma törenine baş örtülü olduğu için Kadın Kolları Başkanı Kula'yı çağırmadığı da öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.