Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı referanduma hazır

AK Parti Bayraklı referanduma hazır

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal İlçe Teşkilatı olarak referandum süreci çalışmalarına değinerek,” referanduma hazırız” mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 11:07

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatının çalışma alanlarına değinen Hızal, anayasa değişikliği referandum oylamasının bu zamana kadar yapılan en önemli seçim olduğunu ifade ederek, “Türkiye'mizin geleceği açısından son derece önemli olan referandum sürecine girdik. Referandum sistem değişikliği olarak bu zamana kadar yapılan tüm seçimlerden çok daha önemlidir. Seçim çalışmalarımıza başladığımız bugünlerde ilçelerimizde Seçim Koordinasyon Merkezlerimizi kurduk. Referandum çalışmalarımıza başladık. 23 mahallemizde esnaf, ev ve dernek ziyaretlerimizi yapıyoruz.  Referandum sürecinde teşkilat çalışmalarımızı; özelikle mahalle teşkilatlarımızı oluşturduk. Sandık kurullarımızın oluşturulması, seçmen güncellemelerimizin yapılması da bitmek üzere. sandık çalışmaları konusunda titizlikle hareket ettik. Değerli mahalle teşkilatlarımızın yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. ” açıklamasında bulundu.

HIZAL: BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

AK Parti’nin bir dava partisi olduğu vurgusunu yapan Hızal, “Büyük Türkiye için tüm gayreti göstereceğiz” diyerek ilçe teşkilatının bugün olduğu gibi bundan sonra da uyumlu bir şekilde çalışacağının altını çizdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurucu Genel Başkanı olduğu AK Parti’de siyaset yapmanın sorumluluğuna değinen Hızal,  “AK Parti bir dava partisidir, milletin geleceğini inşa etme partisidir. Dava büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, unvanlarımızın, mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Dahası, davası olmak çoğu zaman bir şeylere sahip olmaktan ziyade, bir şeylerden feragat etmeyi gerektirir. Bu davada amacımız, teşkilatımızın her kademesinde arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışarak büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için tüm gayreti göstermektir. Teşkilatlarda uyum esastır, uyum olmayan teşkilatlarda her türlü sorunu yaşarız. Bayraklı teşkilatı olarak koyduğumuz hedeflere, yakaladığımız bu uyum ile ulaşacağımıza inanıyorum. Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu bir partide siyaset yapıyoruz. Onun kurduğu partide siyaset yapmak sorumluluk ve kendisinin çalışmalarına ayak uyduracak bir performansla çalışmamız gerektiriyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.