Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayındır'da kongre günü

AK Parti Bayındır'da kongre günü

AK Parti İzmir'de ilçe kongre mesaisi bugün Bayındır ile devam etti. Kongrede mevcut başkan Veysel Bakıcıol tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Sürekli,"Bayındır destek verecek, hep beraber çalışacağız 2024’te büyükşehiri de kazanacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır"dedi. Çeşme Projesi hakkında “İzmir için 50 yıllık önemli bir proje olduğu” görüşünü belirten AK Partili Dağ,“Burada bir iş yaparken karşıda nasıl bir dava açarız diyorlar. İzmir’in belki de 100 yıllık çok önemli bir projesi Çeşme Projesi’ni bazı odalar ve bazı belediye başkanları acaba bu projede ne var bir dinleyelim mi bakmıyorlar"dedi AK Parti Bayındır'da kongre günü

  • Ege Postası
  • 13.03.2020 - 15:02

EGEPOSTASI -AK Parti İzmir’de, 7. Olağan Kongre mesaisi sürüyor.

Bugün Bayındır İlçe Başkanlığı'nın kongresi gerçekleştirildi. Kongre Bayındır Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

Divan başkanlığını AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır'ın yaptığı kongrede seçime tek listeyle gidilirken, mevcut başkan Veysel Bakıcıol, yeniden başkanlığa seçildi. 

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, il başkan yardımcıları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

HEDEF BÜYÜKŞEHİR VE 2024

Kongrede yaptığı konuşmada 2024 yılını işaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: “8 Mart 2018’de divan başkanlığını yapmıştık ve orada bizim 31 Mart’taki zaferimizin ayak sesleri duyulmaya başlamıştı. Muhteşem kongrede, muhteşem mesajlar verilmişti ve ‘sarı çocuk’ geliyorum demişti. Sarı çocuk geldi ve icraatlerine başladı. Ben bu vesileyle Uğur Demirezen’e ve onları bu makama getiren teşkilatımıza, Veysel Bakıcıol başkanımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Belediyeyi kazanmadınız, aynı zamanda İzmir’de rekor kırdınız" sözlerini kaydetti.

Bayındır'a önümüzdeki seçimlerde yeniden hizmet etmek istedikleri arzunu dile getiren AK Partili Sürekli: "Allah inşallah bir dahaki seçimde size bu oyların fazlasıyla ikinci defa Bayındır’a hizmet etmeyi nasip etsin" diye konuştu ve "Bayındır destek verecek, hep beraber çalışacağız 2024’te büyükşehiri de kazanacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu dönemde her fırsatta dile getirdiğimiz bir husus var; diyoruz ki İstanbul ve Ankara teşkilatları 25-40 yıl bizdeydi, öncülük ettiler ve AK Parti iktidarının öncü rolünü temsil ettiler. Önümüzde 4 sene kaldı önümüzde, son seneyi de saymazsak 3 sene kaldı. İnşallah ileride İstanbul, Ankara’da değişim olacak, ona inanıyoruz. Bu sefer de İzmir bir sürpriz yapsın. Sürpriz de değil, yüzde 40’lara geldik artık. Bu sefer de İzmir lokomotif olsun, 2024’ İzmir Büyükşehir’i alalım” dedi.

SAĞLIK BAKANINA TEŞEKKÜR

"Korona morona etkilemesin sizi, canlanın, kuvvetli bir alkış alalım. Korona vız gelir tırıst gider. Zaten en son bize geldi, çabucak da gidecek" sözleriyle konuşmasına devam eden Sürekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini iletti.

Sürekli’nin konuşması sırasında "gençlere iş" diye sesini duyuran bir yurttaşa Başkan Sürekli “istihdam konusunda birazdan genel başkan yardımcım da bahseder” cevabını verdi.

ESADÇI MUHALEFETLE UĞRAŞIYORUZ

1994 Yılında Necmettin Erbakan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Recep Tayyip Edoğan’ı ilan etmesinden günümüze kadar geçen sürece kısaca değinerek konuşmasına başlayan AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Esadçı diye ifade ettiği muhalefete yüklendi. AK Partili Dağ: “Biz sadece Bayındır’ın yolunu düşünsek problem yok; ama Bayındır’ın yolunu düşünürken, Bayındır’ın TOKİ’sini düşünürken, Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni düşünürken bir yandan da Esad’la anlaşan, Esadçı olan muhalefeti düşünüyoruz. Bir yandan 15 Temmuz’a kontrollü darbe diyenlere çaba veriyoruz” açıklamalarını yaparken Çeşme Projesi hakkında da isim vermeden projeye karşı olan belediye başkanlarına tepki gösterdi.

DAĞ’DAN ÇEŞME PROJESİ TEPKİSİ

Çeşme Projesi olarak bilinen Ege Turizm Merkezi’nin Çeşme Etabı hakkında “İzmir için 50 yıllık önemli bir proje olduğu” görüşünü belirten AK Partili Dağ: “Burada bir iş yaparken karşıda nasıl bir dava açarız diyorlar. İzmir’in belki de 50 yıllık 100 yıllık çok önemli bir projesi Çeşme Projesi’ni bazı odalar ve bazı belediye başkanları acaba bu projede ne var bir dinleyelim mi diye bakmıyorlar. Diyorlar ki direkt dava açalım. Direkt baktıkları nokta bu” ifadelerini kaydetti.

AK Partili Dağ, konuşmasında korona virüsüne de değinerek şunları söyledi:

“Korona salona da vurmuş, onu da görüyoruz. 2 yıl önceki kongrelerimiz çok daha farklı olurdu. Şunu söyleyebilirim ki perşembenin gelişi çarşambadan belliydi; 5 yıl boyunca Bayındır’da hem teşkilat çalışmalarında hem belediyenin yapmış olduğu faaliyetleri kamuoyuyla paylaşma noktasında, aynı zamanda belediye başka bir siyasi partid olsa da bu şehre merkezi iktidarın hizmetlerini getirme noktasında o ciddi çabalar verdik. Allah’a hamdolsun yerel seçimleri kazandık. Seçim kazanmak önemlidir ama asıl önemli olan kalıcı olmak ve devamını sağlamaktır”

“Bu bölgemizin en temel işlerinden birisi Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için hem Ticaret Odamızla Milletvekilimiz Atilla Kaya ciddi bir çaba veriyor hem Bekir Pakdemirli Bakanımız çaba veriyor ve işin Ankara boyutunu takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bunlar hayata geçtiğinde o istihdam meselesini de Allah’ın izniyle çözmüş olacağız. Belediye başkanı herkese belediye iş bulma özelliğine sahip değil, keşke buna imkan olsa. Biz ekmeğimizi, işimizi büyüterek çözüm bulacağız.”

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu süreci Sağlık Bakanı’mızla bu süreci götürdük. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini eleştirenler aslında bu süreçte alınan hızlı kararların ve kamuoyuyla paylaşılan anlık durumların ne kadar faydalı olduğunu görmüş olmaları lazım. Gözlerinde perde yoksa kalplerinde mühür yoksa bunu görmeme ihtimalleri yok. Sağlık Bakanı’mıza Türkiye adına teşekkür etmek bir borçtur, bu çalışmaları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önemli bir kazancıdır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.