Dolar 32,5163
%0.09
Euro 34,9135
%-0.17
Altın 2.438,760
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Başkanı Bilgi’den Ulupınar’a yanıt: Kabadayılığı tuttu!

AK Parti Başkanı Bilgi’den Ulupınar’a yanıt: Kabadayılığı tuttu!

AK Parti Narlıdere ilçe başkanı İyi Parti İzmir il başkanının kendisine yönelik tehditlerine cevap verdi. Bilgi, Ulupınar’ın “Benimle ilgili konuşurken besmele çeksin, bunları muhatap alırsam sokağa çıkmaz hale getiririm” sözlerine “Yalanı ortaya çıkınca kabadayılığı tuttu herhalde. Siyaseti sokakta yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğer yapabiliyorsa buyursun bizi sokağa çıkarmasın” dedi. Üyelik restleşmesinde ikinci raunt

  • Ege Postası
  • 29.12.2017 - 10:06

Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetede ‘Ak Parti veya başka bir partiye hiç üye olmadım’ diyen İyi Parti İzmir il başkanını, Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi belgelerle yalanlamıştı. Aslan Bilgi 2014-2017 yılları arasında üye olduğu ve 2017 yılında üyelik iptali için gönderdiği noter yazısını kamuoyuyla paylaştı. Bilgi’nin belgeleri paylaşmasının ardından Ulupınar belgelerin sahte olduğunu ileri sürdü ve ilçe başkanı Aslan Bilgi’ye tehditler savurdu. Aslan Bilgi Ulupınar’ın açıklamalarına cevap verdi.

ÜYE OLDUĞUNDAN BAL GİBİ HABERİ VARDI, ROZETİNİ DE BİNALİ YILDIRIM TAKTI

Yıldırım Ulupınar’ın belgelerin sahte olduğunu ve kendisinin üye olduğundan haberi olmaması şeklindeki açıklamalarına açıklık getiren Aslan Bilgi, “Kendisi partimize kendi isteği ile üye oldu. Üye olduğundan da bal gibi haberi vardı. Ben Ak Parti’ye üye olmadım dedikten sonra bütün oyunları gün yüzüne çıktı. Belgeler sahte diyor. Bütün basının önünde üyelik rozetin takılmadı m? Bu üyelik rozeti de mi saht? Bütün basın üye olduğuna şahittir. Kendi noter aracılığıyla üyeliğimi iptal etmek istiyorum dedi ve bize başvurdu. Bizde yönetim kurulu kararıyla düşürdük. Noterle gönderdiği yazı mı saht? Bizim yönetim kurulu kararımız mı saht? Herkes kimin sahte olduğunu biliyor. Kendisine sormak lazım Binali beyin taktığı o rozet neyin rozetiyd? Kendisi 25 yıldır siyaset yapıyor. Eğer üyelik rozetini tanımıyorsa zaten il başkanlığı görevini bıraksın” dedi.

AK PARTİ’DE BEKLEDİĞİNİ BULAMAYINCA BAŞKA ARAYIŞLARA GİRDİ

Ulupınar’ın Ak Parti’ye koltuk kapmak amacıyla geldiğini iddia eden Bilgi sözlerini şu şekilde devam ettirdi, “Ulupınar Ak Parti’ye hizmet etmeye değil koltuk kapmaya gelmiş. Aradığı koltuğu da bulamayınca hemen başka partiye. Alınmasın ama Ak Parti’de yıllarca bu partiye emek vermiş, bu parti için kendini heba etmiş çok değerli siyasetçi arkadaşlarımız var. Öyle partiye üye olayım, koltuğu kapayım anlayışı yok bizim partimizde. Ulupınar da bunu görünce bu kez İyi Parti’ye geçti. İyi Parti’deki koltuğunu korumak için de ben Ak Parti’ye hiç üye olmadım diyor.”

YALANI ORTAYA ÇIKINCA KABADAYILIĞI TUTTU

Yıldırım Ulupınar’ın kendisine yönelik tehditlerine cevap veren Aslan Bilgi, “Yıldırım Ulupınar ‘benimle ilgili konuşurken besmele çeksin, bunları muhattap alırsam sokağa çıkmaz hale getiririm’ demiş. Söylediği yalanlar ortaya çıkınca kabadayılığı tuttu herhalde.  Biz her zaman sokaktayız. Siyaseti sokakta yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Eğer yapabiliyorsa buyursun bizi sokağa çıkarmasın” ifadelerini kullandı.

1 TANE ÜYEMİZ HABERİM YOK DESİN İSTİFA EDERİM

Ulupınar’ın Ak Parti’nin insanları haberleri olmadan üye yaptığı iddialarını da yalanlayan Bilgi şu sözlere yer verdi, “Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatımızda 5 binden fazla kayıtlı üyemiz var. Her yıl üye güncellemesi yapıyoruz. Bütün üyelerimizi her yıl tek tek arayıp adres ve telefonları teyit ediyoruz. Telefonla ulaşamadıklarımızın evine gidiyoruz. Hiç irtibat kuramazsak üyeliğini siliyoruz. Kendini aklamak için bize çamur atmasına gerek yok. Gelsin bütün üyelerimizi tek tek arasın. Bir tane üyemiz benim haberim olmadan üye yapmışlar desin bende ilçe başkanlığından istifa ederim.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.