Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti başarılı belediyeleri mercek altına aldı

AK Parti başarılı belediyeleri mercek altına aldı

AK Parti İzmir İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, İzmir için belirlenecek ve açıklanacak olan belediye başkan adaylarının projeleriyle dikkat çekeceğini belirtti. Türkiye’nin yanı sıra Barcelona’daki başarılı belediyecilik örneklerini ve projelerini tek tek incelediklerini dile getiren Mısırlı, Ekim başında Barcelona’ya giderek burada da inceleme ve toplantılar yapacaklarını kaydetti.

  • Ege Postası
  • 12.09.2018 - 16:10

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti’de yerel seçim çalışmalarını hızla sürdüren Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, İzmir için öngördükleri modelleri İzmirlilere daha iyi anlatabilmek için Barcelona’ya gidecek.

Türkiye’den Konya, Kayseri, Adana ile Eskişehir büyükşehir belediyelerinin hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleme kararı alan İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı ve ekibi, dünyadan da son yıllarda dikkatleri üzerine toplayan Barcelona’daki projeleri yerinde görmek istediklerini söyledi.

EKİM BAŞINDA BARCELONA’DA OLACAĞIZ

Barcelona ve İzmir’in coğrafi konum ve özellikleri itibariyle de birbirine benzediğini kaydeden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fikret Mısırlı, Ekim ayı başında gidecekleri Barcelona’da 4 gün kalacaklarını ve yerel yöneticileriyle toplantılar gerçekleştireceklerini belirtti.

İZMİR’İ BARCELONA GİBİ YÖNETMEYE TALİBİZ

AK Partili İl Başkan Yardımcısı Mısırlı, “Ekim başında Barcelona’da olacağız. 4 gün kalacağız. Orada yerel yöneticilerle toplantılar yapacağız. Barcelona İzmir ile çok benzer özelliklere sahip. Onlar son on yıl içerisinde, hayata geçirdikleri projelerle büyük sıçrama gerçekleştirdi. İzmir ise yerinde sayıyor. İzmir için hayata geçirmeyi öngördüğümüz projeleri İzmirlilere anlatırken Barcelona örneğinden de yararlanmak istedik. İzmir’i Barcelona’daki gibi başarılı bir belediyecilik anlayışıyla yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.