Dolar 32,3294
%0.15
Euro 35,1788
%-0.01
Altın 2.247,010
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Adayı Zeybekci iddialı konuştu: Konak'ta o zeybek oynanacak

AK Parti Adayı Zeybekci iddialı konuştu: Konak'ta o zeybek oynanacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Biz bu seçimi alacağız. 31 Mart akşamı Konak'ta o zeybek oynanacak. 1 Nisan sabahı Anadolu'ya güneş İzmir'den doğacak." dedi. AK Parti Adayı Zeybekci iddialı konuştu

  • Ege Postası
  • 11.01.2019 - 18:06

Urla temasları kapsamında partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Zeybekci, ilçe belediye başkanı adayı Adıgüzel Demirel ve İlçe Başkanı Murat Nart ile görüştü. Burada bir konuşma yapan Zeybekci, İzmir'in yıllardır ihmal edildiğini, hor kullanıldığını, kenti yönetenlerin bahane üreterek beceriksizliklerini ideolojik kılıfa sokmaya çalıştığını savundu.

Şehrin nelere ihtiyacı olduğunu gayet iyi bildiklerini anlatan Zeybekci, şöyle devam etti:

"Bu şehirde metrekareye 5 kilo yağmur yağdığında hiçbir arıtma çalışmıyor. Her şey denizde. 'Niye böyle yapıyorsunuz'' diyoruz, 'Biz Atatürkçüyüz.' diyorlar. 'Arıtmalar denize gidiyor.' diyorsun, 'Ama biz laik ve Kemalistiz.' diyorlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu milletin başının tacıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu, tartışmasız lideridir. Muasır medeniyet yolculuğumuzun hedef göstericisi, ilk lideridir. Şimdiki lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu coğrafyanın toprakları daha çok liderler çıkarır. Sen işini yapsana. Millet senden başka şey bekliyor. İzmir'in vakti çalındı, her anlamda geri kaldı."

"Çisil çisil devamlı yağan bir anlayış"

 Kampanya yürütürken kimseyle siyaseten bir işlerinin olmadığını aktaran Zeybekci, seçim kampanyasını "yeri göğü inleten değil bereketli yağmurlar gibi çisil çisil devamlı yağan bir anlaşıyla" yürüteceklerini ifade etti.

Zeybekci, seçimde iddialı olduklarını belirterek "Biz bu seçimi alacağız. 31 Mart akşamı Konak'ta o zeybek oynanacak. 1 Nisan sabahı Anadolu'ya güneş İzmir'den doğacak ve Türkiye'de siyaset farklı şekilde yapılacak. Hizmet siyaseti yapılacak. Proje bazlı siyaset yapılacak." dedi.

MHP Urla İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Zeybekci, İzmir'in Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün koyduğu muasır medeniyetler yarışında bilerek ya da bilmeyerek geride bırakıldığını dile getirerek "Biz bu güzel şehri, yapacak olduğumuz projelerimizle hak ettiği noktaya getireceğiz." dedi.

Ziyaretleri sonrası Urla'da halkla bir araya gelen Zeybekci, bu sırada karşılaştığı Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile de sohbet etti. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.