Dolar 32,3355
%0.17
Euro 35,1730
%-0.03
Altın 2.244,750
%0.05
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Adayı Doğan'dan yeşil mesaj

AK Parti Adayı Doğan'dan yeşil mesaj

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, yeşil alanların sayısını arttırmayı hedeflediğini belirterek, “Gelecek nesillere çarpık kentleşme yerine oksijenle dolu güzel bir yaşam alanı bırakmak için çalışacağız” dedi. AK Parti Adayı Doğan'dan yeşil mesaj

  • Ege Postası
  • 13.01.2019 - 12:53

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Katılımcı İşadamları Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, vatandaşın sesini dinleyerek başarıya ulaşacaklarına inandığını söyleyen Doğan, “Karabağlar’ın kaybedecek bir günü dahi yoktur. Sizlerin de desteğiyle güzel İzmir’in gözdesi haline getireceğimiz Karabağlar’ımıza hizmet etmekten büyük bir onur duyacağız” diye konuştu. 

“PROJELERİMİZ TOPLUMUN HER KESİMİNE HİTAP EDECEK”

Sosyal hayata direkt olarak katkı sağlayacak, örnek teşkil edecek projeler hazırladıklarına dikkat çeken Doğan, “Bu projelerin hayata geçmesi için öyle uzun zamanlara da ihtiyacımız yok. Allah’ın izni, sizlerin de desteğiyle göreve gelir gelmez çalışmalarına başlamayı hedeflediğimiz projelerimiz Karabağlar’ımıza farklı bir hava katacak. Projelerimizi sadece gençlere, kadınlara ya da yaşlılara özel değil aksine her kesimin ihtiyacını karşılayabilecek özellikte tasarlıyoruz” dedi.

 “ÇARPIK KENTLEŞME YERİNE...”

Yeşile verdiği önemi her fırsatta dile getirdiğini söyleyen Doğan şöyle konuştu; “Mümkün olduğu kadar fazla alanı ağaçlandırmak ve peyzaj çalışmalarıyla ilçemizi görsel bir cazibe merkezi haline getirmek en büyük hedeflerimiz arasında. Gelecek nesillere çarpık kentleşme yerine oksijenle dolu güzel bir yaşam alanı bırakmak bizler için önem arz ediyor. Bu sorumluluğun bilincinde, sizlerin de desteğiyle başarıyı elde edeceğimize inanıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.