Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Adayı Doğan'dan MHP'ye ziyaret

AK Parti Adayı Doğan'dan MHP'ye ziyaret

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, Cumhur İttifakı paydaşı MHP'nin Karabağlar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. MHP seçmeniyle bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimlerinin Karabağlar’ın makus talihinin değişmesi için milat olacağını vurgulayan Doğan, "O enerjiyi gördüm" dedi. AK Parti Adayı Doğan'dan MHP'ye ziyaret

  • Ege Postası
  • 10.01.2019 - 14:32

MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur ve ekibinin seçim sürecinde ve sonrasında katkılarına her zaman ihtiyacı olduğunu söyleyen AK Partili Doğan, “Biz vatana ve millete hizmet edebilmek için yanıp tutuşan bir ittifakın mensuplarıyız. Karabağlar ve hatta İzmir’imizin Büyükşehir dahil tüm belediyelerinde bu güzel oluşumun iktidar olması hedefiyle yola çıktık. Sağ olsun İbrahim Başkanımız da bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Umuyoruz ki 1 Nisan sabahında bu güzel işbirliğimiz Karabağlar’ı hizmetle buluşturacak” dedi.

“ALAMADIĞIMIZ HİZLETLERİN DAHA FAZLASI İÇİN”

Şahsi menfaatlerini bir köşeye koyarak elini taşın altına koyan tüm bireylerin bu oluşuma katkısı olacağına inandığına değinen Doğan, “Siyasi büyüklerimizin de birlikte uyum içinde yürüttüğü bu süreci bizler de yerelde iyi bir koordinasyonla yürüteceğiz. Karabağlar’ımızın ilçe olduğu günden bu yana alamadığı hizmetlerin hepsine ve hatta daha fazlasına sahip olması için var gücümüzle çalışacağız. Şimdi zaman vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olma zamanıdır. Bizler bu güçlü ittifakın mensupları olarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayana kadar durmayacak, yılmayacağız. Bu anlamda enerjisiyle bizlere güç veren her iki partimizin de teşkilatlarına şimdiden minnet duyduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

“O ENERJİYİ GÖRDÜM”

Sıcak karşılama ve samimi ev sahipliği için MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğur nezdinde tüm MHP teşkilatına teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Doğan, “İnanıyorum ki bu güzel atmosfer hiç bozulmayacaktır. Kapıdan girdiğimiz andan itibaren tüm teşkilatınızın gözlerinde bu seçime büyük katkı koyacak enerjiyi gördüm. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.