Dolar 32,5342
%-0.02
Euro 34,9602
%0.38
Altın 2.429,440
%0.26
Bist-100 9.708,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti aday adaylarını eğitiyor

AK Parti aday adaylarını eğitiyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 30 ilçede belediye başkanlığı koltuğuna talip olan 155 aday adayına yönelik eğitim toplantısı düzenledi. Toplantının basına açık bölümünde konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “İzmir gibi yerel yönetimde iktidar olmadığımız bir ilde aday adayı olma cesareti gösterdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” dedi. Toplantının dikkat çeken kareleri ise resmi aday adaylığı başvurusu yapmamalarına rağmen İl Başkan Yardımcılarından Atilla Kaya’nın Torbalı, Mahmut Badem’inde Ödemiş belediye başkan aday adaylarıyla birlikte kürsüde yer alması oldu.

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 15:04

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkan aday adayları eğitim toplantısı Balçova Termal Otel’de gerçekleşti. Eğitim toplantısına Ege Bölge Koordinatörü Mehmet Sekman ve İzmir Milletvekili Erdal Kalkan da katıldı.Başkanlığa talip olan 155 kişiye seçim hukuku, sandık çalışmaları, sosyal medya kullanımı, halkla ilişkiler, ortak dil, 35 proje gibi konularda eğitim verildi.Görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarına teşekkür plaketi verilirken, aday adayları ilçe ilçe kürsüye davet edildi.Toplantının basına açık bölümünde konuşma yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “İzmir gibi yerel yönetimde iktidar olmadığımız bir ilde aday adayı olma cesareti gösterdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.Bu arada toplantının en dikkat çeken kareleri ise resmi aday adaylığı başvurusu yapmamalarına rağmen İl Başkan Yardımcılarından Atilla Kaya’nın Torbalı,  Mahmut Badem’inde Ödemiş beleidye  başkan aday adaylarıyla birlikte kürsüde yer alması oldu.



AKAY:ADAYLARIMIZI DİKKATLE SEÇMEK ZORUNDAYIZ

AK Parti İzmir il yönetimi, teşkilat içinden belediye başkanlığına talip olan 155 kişiye yönelik eğitim toplantısı gerçekleştirdi.Balçova Termal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, sahada çalışırken vatandaşlardan gelecek soruları doğru yanıtları için bu eğitimi verdiklerini belirterek, yerel seçimlerin 2014 yılı Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yapılması nedeniyle çok önemli olduğunu söyledi. Bir tek oyun bile çok önemli olduğunun altını çizen Akay, “ bize o ilçede belediye başkanlığı kazandırabilecek ve oyumuzu yüzde 50’lerin üzerine çıkarabilecek adaylarla seçime gidebileceğimizi ifade ettik. O yüzden adaylarımızı çok dikkatle seçmek zorundayız. Hepiniz bulunduğunuz ilçelerde belediyeyi bugünkü mevcut yönetimden daha iyi yönetmeye talipsiniz. 155 aday adayı arkadaşımın hepsi çok değerlidir. Tüm aday adayları bizim il yönetimimiz ve ilçe başkanlarımız için eşittir. Eşit davranmak gereken ilgi ve alakayı göstermek zorundayız. İzmir gibi yerel yönetimde iktidar olmadığımız bir ilde aday adayı olma cesareti gösterdiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Ağız dalaşına girmeden partinin icraatlarını anlatın” dedi.



BADEM VE KAYA DA KÜRSÜYE ÇIKTI

Toplantıda aday adaylığı için görevden ayrılan 14 ilçe başkanına plaket verildi. Her ilçenin aday adayları anons edilerek, tanıtıldı. Torbalı ilçesinin adayları tanıtılırken teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın, Ödemiş ilçesi anons edildiğinde siyasi ve hukuki işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’in de resmen başvuru yapmamalarına rağmen aday adayı gibi takdim edilmesi dikkat çekti. 



EĞİTİM VERİLDİ

Başkanlığa talip olan 155 kişiye basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Mahmut Badem, Nazmi Kalyoncu, Refik Uzun seçim hukuku, sandık çalışmaları, sosyal medya kullanımı, halkla ilişkiler, ortak dil, 35 proje gibi konularda eğitim verildi.İl Basın Müşaviri Ömer Günaydın da sosyal medya konusunda aday adaylarına sunum gerçekleştirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.