Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti 15 bin adet Nöbet Defteri dağıtacak

AK Parti 15 bin adet Nöbet Defteri dağıtacak

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde binlerce İzmirli, Konak Meydanı’nda yeniden demokrasi nöbeti tutacak. AK Parti İzmir İl Teşkilatı da, demokrasi nöbetlerinde vatandaşlar tarafından yazılan mektupların derlendiği 'Nöbet Defteri'nden 15 bin adet dağıtacak. AK Parti'nin 15 Temmuz ajandası

  • Ege Postası
  • 14.07.2017 - 12:37

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve il yönetimi, Konak Meydanı’nda basın açıklaması yaparak 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde İzmir’de düzenlenecek programlar hakkında bilgi verdi. Binlerce İzmirlinin, tıpkı geçen yıl demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi yarın da Konak Meydanı’nda toplanacağını kaydeden Delican, nöbetin pazar gecesi de tutulacağını söyledi. Öte yandan, geçen yıl demokrasi nöbetlerinde vatandaşların yazdığı mektuplar da derlenerek 'Nöbet Defteri' haline getirildi. 15 bin adet Nöbet Defteri, yarın akşam vatandaşlara dağıtılacak.

"Ders zili çalmıştır bir kere"

“Ders zili çalmıştır bir kere. 15 Temmuz'un yıldönümünde 81 ilimizde olduğu gibi, İzmirimizde de koroların en büyüğü oluşacak, ortaya çıkan milli şuur, ortak ses; ders vermeye devam edecektir” diyen Delican, İzmir’in demokrasinin kenti, sözünün eri olduğunu söyledi. Delican, “Unutmamak ve unutturmamak söz konusu olduğunda da, bu kentin nelere kadir olabileceğini biliyoruz. Biliyorum ki; 15 Temmuz destanının birinci yılında da İzmir farkını yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimi, bu farkı yaşatmaya, zulmü alkışlayanlara inat, şanlı bayrağımızı da alarak bir araya gelmeye, bu meydanda kenetlenmeye davet ediyorum. Valiliğimizin hazırlıkları tamamlandı. Biz de teşkilat olarak çağrımızı yapıyor ve o günün anlam ve önemine yakışır geçmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Kan bağışına davet

Kızılay ile birlikte, 15 Temmuz'un birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek için 1 milyon kişiye ulaşmayı amaçladıkları kan bağışı kampanyasına destek verdiklerini söyleyen Delican, vatandaşlara da bu anlamlı etkinlik için çağrıda bulundu. Başkan Bülent Delican, bugün saat 20.00-24.00 saatleri arasında il başkanlığı binasında Kızılay ile birlikte gerçekleştirecekleri kan bağışı etkinliğine tüm İzmirlileri davet etti. 

Başkan Delican İHA'nın sergisini gezdi

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) İzmir Konak Meydanı'nda 15 Temmuz fotoğraflarının yer aldığı ‘Oradaydık, Unutmadık, Unutturmadık’ sergisini gezen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "İHA o gece yaptığı haberlerle de farkını ortaya koydu" dedi.

İHA, 15 Temmuz’un hafızalardan silinmemesi için 37 ilde 45 ayrı noktada sergi açtı. İHA İzmir Bölge Müdürlüğü de, 65 fotoğraftan oluşan ‘Oradaydık, Unutmadık, Unutturmadık’ isimli sergiyi Konak Meydanı’nda vatandaşların beğenisine sundu. Sergiyi, bugün de AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetimi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan gezdi. Delican ve beraberindekilere, İHA İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın ve İHA İzmir Bölge Haber Müdürü Hakan Gözalan eşlik etti. Aydın, 15 Temmuz'da İHA objektiflerine yansıyan fotoğraflar hakkında bilgi verdi. Sergi sonunda açıklama yapan Delican, "O günü, yaşananları, sergiyi gezince yeniden hatırladık. Tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızın bu sergilere katılmaları, o günleri hatırlamak açısından son derece değerli. Bu çalışmayı yapan İHA temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz. İHA o gece yaptığı haberlerle de farkını ortaya koydu. Askerlerin teslim olma görüntüsünü tüm dünyaya ileten ilk görüntü İHA’nındı" diye konuştu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.