Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK kadınların yürütme kurulu da tamam

AK kadınların yürütme kurulu da tamam

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, kongrenin ardından Yürütme Kurulu’nu da oluşturdu. Görevleri belli oldu

  • Ege Postası
  • 17.05.2018 - 10:12

HALİDE DEMİR POLATLIEGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Kadın Kolları'nın geçen haftaki kongresinde seçilen Dilek Yıldız Büyükdağ, kongrede açıkladığı yönetim kurulunun ardından yürütme kurulunu da oluşturdu.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ’ın Yürütme Kurulu'nda Gülay Sayın Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı, Reyhan Öztürk Teşkilat Başkanı olurken; Emel Dalkıran Seçim İşleri Başkanı, Fatma Zühal Kılınç Tanıtım ve Medya Başkanı görevine getirildi.

Dış İlişkiler Başkanlığına Fatma Güner Arabacı, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Aynur Ceylan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına Gülfer Derdiyok, Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına  Neziha Uzun, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Neşe Çakmak, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımclığı’na Sezgin Holat, AR-GE ve Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Selma Tezel, İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Gülay Göçmen, Çevre-Şehir ve Kültürden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı’na Neşe Güleç olurken, İl Sekreteri ve İl Başkan Yardımcılığı’na ise Öznur Korkmaz getirildi.”

BÜYÜKDAĞ: BİRBİRİNDEN BAŞARILI BİR EKİBE SAHİBİZ 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, "Yürütme Kurulumuzda tecrübeli arkadaşlarımızın yanında çok genç ve çok dinamik arkadaşlarımıza da yer verdik. Siyasete kadın yetiştirmenin bir yolu da onlara şans tanımaktır, fırsat vermektir. Her biri iş ve sosyal hayatlarında birbirinden başarılı olan bir ekibe sahibiz. En önemlisi partimizin başarısı için canla başla bizimle beraber bu yola baş koymuş olmalarıdır. Ben çok başarılı bir ekip olacağımıza inanıyorum. Partimiz ve İzmir'imiz için hayırlı olsun" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.