Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Kadınlar durmak bilmiyor

AK Kadınlar durmak bilmiyor

AK Parti İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarında gösterdikleri performansla göz dolduruyor. Seçim boyunca kapı kapı dolaşıp broşür dağıtan, özellikle kadın seçmenlere ulaşıp destek isteyen AK Kadınlar durmak bilmiyor

  • Ege Postası
  • 13.03.2019 - 10:33

AK Parti İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarında gösterdikleri performansla göz dolduruyor. Seçim boyunca kapı kapı dolaşıp broşür dağıtan, özellikle kadın seçmenlere ulaşıp destek isteyen AK Kadınlar durmak bilmiyor. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in eşi Arzu Görmez ile beraber Torbalı’yı karış karış gezen AK Kadınlar, ilçedeki kadın seçmenlere belediye hizmetlerini, projelerini anlatarak Cumhur İttifakı adayı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e destek istiyorlar. İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Demirtaş önderliğindeki AK Kadınlar köylerde, mahallelerde ve sitelerde saha çalışması yaparak 31 Mart’a kadar herkese ulaşmayı hedefliyorlar. Gittikleri yerlerde bez çanta ve broşür dağıtan AK Kadınlar, özellikle kadın seçmenlerin Cumhur İttifakı’na sahip çıkması gerektiğini söylediler.

KADIN MERKEZLİ PROJELER ÜRETTİK

Çalışkanlığı, azmi ve çabası ile AK Kadınların takdir edilecek bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Cumhur İttifakı Adayı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Gerek AK Parti İlçe Kadın Kollarımız olsun, gerekse de MHP İlçe Kadın Kollarımız olsun gerçekten insanüstü bir çaba ile kapı kapı dolaşıp Cumhur İttifakı’na destek istiyorlar. Her seçimde en büyük desteği gördüğümüz kadınlarımızın 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı’na sahip çıkacaklarına inanıyorum. Biz de Torbalı Belediyesi olarak yaptığımız her projede, her hizmette kadınlarımızı daima merkeze koyduk. Önümüzdeki dönem de kadınlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.