Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik’ten CHP Gençlik Kolları açıklamasına salvo!

AK Gençlik’ten CHP Gençlik Kolları açıklamasına salvo!

CHP’li yöneticilerin Dünya’da ve Türkiye’de cereyan eden her krizi, toplumsal güveni zedeleyecek bir kutuplaşma meselesi haline getirmeyi kendilerine misyon edindiğini belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, CHP’lilerin şimdi de üniversiteleri hedef haline getirdiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 04.04.2020 - 11:27

Bütün devlet kurumlarının koronavirüse karşı tedbirleri en üst seviyede aldığını hatırlatan Gençlik Kolları Başkanı İnan, ‘’Türkiye’nin saygın üniversitelerinden biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ), sağlık çalışanları ile ilgili her türlü lojistik ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik tedbirleri aldığını söylüyor. Bu söylemi yaptıkları da destekliyor. Meseleyi kendi bünyesinde ve bağımsız olarak yürütüyor. Ancak, Valiliğin virüs konusunda asli görevlerini yerine getirmediği algısını oluşturmak adına, yazılan yalan bir senaryo ile üniversitemiz hedef alınıyor. DEÜ rektörümüz bir açıklama yaptı, ne valilik ne de belediyeden bir talepleri olmadığını, şu an için her meseleyi kendi imkanlarıyla halledebildiklerini dile getirdi. DEÜ zaten bu konuda devlet tecrübesi olan, kurumlarla yüksek koordinasyonu yönetebilen bilim insanı bir rektöre sahip. ‘Valilik yardım etmiyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yardımını da DEÜ Rektörü siyasi gerekçelerle kabul etmiyor’ propagandası yapmak için üretilen bu yalan siyaset, virüsle mücadele sürecine zarar veriyor. Bu süreci böyle güzide üniversitelerimiz ve sağlık çalışanlarımızla aşacağız. Kendi yalan siyasetinize gençlik kollarınızı taşere edecek kadar gözü dönmüşlük nede? Bu kurumlar hepimizin! Artık net bir şekilde ortadır! CHP politikalarının ilk belirtisi İzmir’de yalan söylemektir.’’ dedi.

Tunç Soyer, Güzel Sanatlar Fakültesi’nde şov yaparak verdiği sözü tutsaydı...

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’CHP Gençlik Kolları ilk önce Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, hem akademisyenlere hem de öğrencilere vermiş olduğu sözün takipçisi olsun. Öğrencilerin taleplerini gerçekleştirsin. Oradaki öğrencilerin taleplerinden haberin var mı Ozan Uya? Çökme tehlikesi olan binayı sadece boyadınız. Tıpkı yalanlarla göz boyamaya bugün çalıştığınız gibi.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.