Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik İzmir’den büyük vefa hareketi

AK Gençlik İzmir’den büyük vefa hareketi

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, kuruluştan bugüne, Ak Parti İzmir gençlik kollarının her kademesinde görev almış teşkilat mensuplarıyla büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, pandemi nedeniyle düzenlenemeyen geleneksel ‘Vefa iftarı’nın yerine, ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, güzel bir sosyal sorumluk projesi ortaya çıkardıklarını belirterek, ‘’ AK Parti kadrolarını temelde diğer partilerden ayıran fark insan sevgisidir. Vefa duygusudur.’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2020 - 11:59

AK Parti İzmir İl binasında, pandemi günlerinde, anlamlı bir hareketlilik yaşandı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kollarının her sene düzenlediği geleneksel ‘Vefa iftarı’, Covid-19’un sosyal mesafe kurallarına takıldı. İftar düzenlenemedi ancak, il binası önünde hazırlanan erzaklar, ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırıldı.

AK Parti vefa partisidir…

‘’Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Vefa İftarımızı bu sene yapamamak bizi çok üzecekti.’’ diyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sözlerini şu şekilde sürdürdü; ‘’Pandemi bu geleneğe engel olamaz dedik. Çalışma arkadaşlarımızla bu durumu kritik ettik. Ve böyle güzel sosyal sorumluluk projesi ortaya çıktı. Önceki dönemlerde partimizde görev üstlenmiş başkanlarımızla da istişare ettik. Onlarda çok memnun kaldılar. Ve sadece bir günde 1500 tane erzak paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.  AK Parti vefa partisidir. Bugün görevde olanlar geçmişle birlikte yol alır. Başka hiç bir partide vefa organizasyonları göremezsiniz. Böyle ahde vefa diye dertleri yoktur. Kendi teşkilat mensuplarına vefa göstermeyen siyasi çalışmalar; vatandaşa, millete nasıl vefalı olsun. AK Parti kadrolarını temelde diğer partilerden ayıran fark insan sevgisidir. Vefa duygusudur.

DAĞ: GURUR VE MUTLULUK YAŞADIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da kapı kapı gezen gençlere teşekür ederek şunları söyledi; "Uzun süre İzmir Ak Gençlikte siyaset yapmış olmanın gururunu ve mutluluğunu bugün bir kez daha yaşadım. Tüm imkanları ile İzmir’in sokaklarına dağılıp, kapı kapı gezen tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.