Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Gençlik İzmir'de kongre heyecanı tam gaz

AK Gençlik İzmir'de kongre heyecanı tam gaz

AK Parti İzmir İl Başkanı olarak atandıktan sonra yoğun ilçe kongre mesaisini sürdüren Eyüp Kadir İnan, tamamlanan 17 ilçe kongresinin ardından yapılacak 13 ilçe kongresinin akabinde gerçekleşecek olan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı 5 Mayıs’taki AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’ne hazırlandıklarını belirtti. AK Gençlik İzmir'de 17 ilçe tamam sıra 13 ilçede

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 15:41

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda 17 ilçe kongresi tamamlanırken, geriye kalan 13 ilçenin kongresinin 21 Nisan tarihine kadar bitirilmesi hedefleniyor. Gençlik Kolları’nın ilçe kongrelerinin tamamlanıp başkanlarının göreve başlamasının ardından AK Gençleri, 28 Nisan’daki AK Parti İzmir İl Kongresi, 5 Mayıs’taki AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi ve 11 Mayıs’taki AK Parti Gençlik Kolları Kurultayı bekliyor.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM 5 MAYIS’TA AK PARTİLİ GENÇLERİN KONGRESİNE KATILACAK

30 ilçe için belirlenen başkan adaylarının ardından 17 ilçede kongrelerini tamamladıklarını, 13 ilçenin kongresinin 21 Nisan’a kadar bitirileceğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Eyüp Kadir İnan, 5 Mayıs’taki İl Gençlik Kongreleri’ne Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağını dile getirdi.

TÜRKİYE’NİN SON GENÇLİK KONGRESİNİ İZMİR YAPACAK

AK Partili Gençlerin İzmir Başkanı Eyüp Kadir İnan, Türkiye’nin son Gençlik Kongresi’nin İzmir olacağını anımsatarak, “17 ilçe kongresi tamamlandı. 13 ilçe kongresi 21 Nisan’a kadar tamamlanacak. Ardından tek gündem maddemiz sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılacağı AK Parti İzmir İl Kongresi olacak. İl kongremizin ardından bizim 5 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz İzmir İl Gençlik Kolları kongremiz olacak. Ayrı bir çalışmamız olacak kendi il gençlik kollarımız ile ilgili. Büyük bir coşku ve profesyonellikle hazırlanıyoruz. Alsancak Spor Salonu’nda sayın Başbakanımızın da katılımıyla gerçekleştireceğiz. Gençlik kollarının İzmir’deki kongre süreci 5 Mayıs itibariyle bitmiş olacak. Ardından 11 Mayıs’taki Genel Merkez Kongresi’ne katılacağız. Türkiye’nin en son kongresi İzmir’de olacak gençlik adına” diye konuştu.

TÜM KESİMLERİ KAPSAYAN VE KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir il yönetim kurulu oluşturmayı istediklerini kaydeden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Şu an kongrelerimizi icra ediyoruz. Tüm kesimleri kucaklayan bir yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz. Biz de 5 Mayıs’taki il kongremizle birlikte kapsayıcı, İzmir’i ve AK Parti’yi temsil eden yönetim kurulunu belirleyerek kongre sürecini taçlandıracağız” dedi.

İZMİR GENÇLİĞİNDEN GELEN TÜM BAŞVURULARI DA DEĞERLENDİRECEĞİZ

Bir süre önce partilerinde görev almak isteyen gençlere yönelik açtıkları sosyal medya hesabına başvuran yüzlerce gencin talebinin de dikkate alınacağını, başvuranların mülakata alınacağını ve ya yönetim kurullarında ya da çeşitli birim ve komisyonlarda değerlendirileceğini de belirten AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İnan, kapılarının herkese açık olduğunu, görev almak isteyen her gence de yetecek görev ve sorumluluk alanları bulunduğunu sözlerine ekledi:

“Sosyal medya hesaplarından AK Gençlik olarak 5 Mayıs’ta görev almak isteyenler için duyuruda bulunduk. Mülakat sürecimiz olacak. Onu 28 Nisan’dan sonra yapacağız. İlçeler için de olmuştu. 5 Mayıs’a kadar olan süreçte İzmir gençliğinden gelen tüm başvuruları değerlendirip dikkate ve mülakata alacağız. 25 yedek 50 asil yönetim kurulu üyesi seçilecek il yönetimi için. Başvuru arkadaşlarımızı bünyemizde değerlendirmek istiyoruz. AK Parti'de niyet etmiş siyaset yapmaya. Uygun gördüğümüz arkadaşları ilçe gençlik kollarının birim ve komisyonlarında da değerlendireceğiz.  Ben görev almak istiyorum diyen gençlere yetecek görev alanlarımız ve yerimiz var.”

KONGRESİ TAMAMLANIP BAŞKANLARI GÖREVE BAŞLAYAN 17 İLÇE ŞUNLAR:

AK Parti İzmir’de kongre sürecini tamamlayıp başkanları belirlenen 17 ilçe ise şu şekilde belirlendi:

“Aliağa’da Fatih Bozduman,

Balçova-Mert Çölçimen,

Bayındır-Hasan Avcı,

Bergama-İbrahim Kayın,

Beydağ-Mustafa Tekin,

Bornova-Muhammet Mustafa Olgun

Buca-Hasan Danış,

Karabağlar-Efe Mahmut Kasap,

Karşıyaka-Ahmet Atılgan,

Kınık-Halil Barak,

Kiraz-Erman Aktaş,

Konak-Abdullah Çimen,

Menderes-İbrahim Sır,

Menemen-Haldun Çakmak,

Narlıdere-Göksel Ödemişlioğlu,

Ödemiş-Tahir Yılmaz,

Torbalı-Sefer Adıgüzel.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.