Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK gençler Foça'da Savran ile 'devam' dedi

AK gençler Foça'da Savran ile 'devam' dedi

AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Olağan Seçimli Kongresi'nde mevcut başkan Tayfun Savran, güven tazeledi.

  • Ege Postası
  • 21.04.2018 - 11:10

AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları Olağan Seçimli Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan 28 yaşındaki Tayfun Savran, kullanılan oyların tamamını alarak tekrar seçildi. Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye; AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Foça İlçe Başkanı İrfan Çalışkan, yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partili gençler katıldı.

Görevini 1.5 yıldır yürüttüğünü, ana kademe ve kadın kollarıyla kenetlenerek zor günleri aştıklarını belirten Savran, "Hücrelerimize kadar işlemiş olan bu davaya gönül vermiş bir fert olarak Cumhurbaşkanımızın bizlere gösterdiği yolda, her daim partimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 16 Nisan'da 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni öngören, anayasa referandumundan alnımızın akıyla çıktık. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminden de çıkacağız inşallah" dedi.

Savran'ın başkanlığındaki yönetim Kurulu Zeynep Meryem Özçetin, Serkan Savsin, Eylül Basdur, Tuğba Pekdemir, Barbaros Kanaç, Didem Peksaygılı, Bircan Evren, Bilal Görür, Selman Artun, Rahim Bulut, Emine Cengiz İlhan, Ebru Işık, Seda Soydemir ve Derya Karabaş'tan oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.