Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 'izin' açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 'izin' açıklaması

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, koltuktan boynunun üzerine düştüğü gerekçesiyle önceki gün hastaneye getirilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 3 yaşındaki çocuğun beyin ölümü gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 18.01.2020 - 15:22

Koruyucu anne S.Ü ve komşusu tarafından Seferihisar Devlet Hastanesi'ne getirilen ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edilen 3 yaşındaki Güngör Burak Ç'nin beyin ölümünün gerçekleştiği, makinaya bağlı olarak nefes alabildiği belirtildi. 

Öte yandan, çocuğun cezaevindeki annesi A.Ç'nin, çocuğunun kendisinden habersiz koruyucu aileye verildiği iddiasıyla suç duyurusundu bulunduğu öğrenildi.

"YASAL BİR ZORUNLULUK YOK"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, koruyucu aileye verilen çocuklarla ilgili gerçek aileden izin alınması konusunda yasal bir zorunluluğun bulunmadığını, Güngör Burak Ç'nin düşme sonucu yaralandığına yönelik doktor raporlarının bulunduğunu, konunun tıbbi ve hukuki olarak yakından takip edildiğini ifade etti.

Seferihisar'da 16 Ocak'ta koruyucu anne S.Ü tarafından hastaneye getirilen Güngör Burak Ç, DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmiş, ifadesine başvurulan S.Ü, lavaboya gittiği sırada çocuğun koltuktan boynunun üzerine düştüğünü söylemişti. (AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.