Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aile içi hesaplaşma cinayetleri davasında mütalaa

Aile içi hesaplaşma cinayetleri davasında mütalaa

İzmir Güzelbahçe’de darp edilerek öldürülen Hayrettin İkilik'in eşi Sevda İkilik ile iki akrabasının yargılanmasına devam edildi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2020 - 18:29

İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu yargılanan sanıklar Sevda İkilik, kardeşi Mehmet Bıkmış ve kuzeni Muhammet Bıkmış ile müşteki ve taraf avukatları katıldı.

İddia makamı, sanık Sevda İkilik'in diğer sanıklardan kocasını dövmelerini istediğini, olay günü maktule üç sanığın sopayla saldırdığını ve ölümüne sebep olduklarını belirterek sanık Sevda İkilik'in "eşe karşı tasarlayarak adam öldürme", diğer sanıkların ise "tasarlayarak adam öldürme" suçundan cezalandırılmalarını talep etti.

Sanıkların avukatı ise suç vasfının kasten yaralama sonucu ölümün gerçekleşmesi yönünde değişeceğine inandıklarını belirterek savunma için süre verilmesini talep etti.

Mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk hallerinin devamına, sanıklar ve avukatlarına süre verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Ne Olmuştu'

Güzelbahçe ilçesi Atatürk Mahallesi'nde 28 Mayıs'ta darp edildiği belirtilerek Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Hayrettin İkilik hayatını kaybetmiş; ardından eşi Sevda İkilik, kardeşi Mehmet Bıkmış ve kuzeni Muhammet Bıkmış gözaltına alınmıştı.

İzmir'deki cinayetin Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde Meşebağları Mahallesi Muhtarı Hasan ile babası Piresin Bıkmış'ın öldürülmesi ve eşi Emine ile 7 yaşındaki oğlu Ahmet'in yaralanması olayıyla bağlantılı olduğu belirtilmişti. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.