Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahmet Davutoğlu'ndan Kaz Dağları tepkisi

Ahmet Davutoğlu'ndan Kaz Dağları tepkisi

Kaz dağlarında yapılan çevre ve doğa katliamına bir tepki de eski başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Kaz dağlarının korunması gerektiğini belirten Davutoğlu, "Kaz dağları hepimizin hassasiyet göstermesi gereken bir konu" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2019 - 14:27

Kaz dağlarında Kanadalı Alamos Gold şirketi tarafından yürütülen altın madeni projesine tepkiler devam ederken bir tepki de Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Çanakkale’nin tek içme suyu kaynağının olduğu bölgede binlerce ağaç kesilmişti. Bölgede yapılan doğa katliamına tepki gösteren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Sözcü’ye özel açıklamalarda bulundu.

“MUTLAKA TEDBİR ALINMASI LAZIM”

Kaz dağlarında yapılan çevre katliamının siyasetten öte bir insanlık meselesi olduğunu vurgulayan Ahmet Davutoğlu, “Kaz dağlarında doğanın ve çevrenin korunması için mutlaka tedbir alınması gerekiyor. Çevrenin ve doğanın korunması için genel bir konsorsiyumun geçekleşmesi önemli. Kaz dağlarının korunması hepimizin tek tek hassasiyet göstermesi gereken konu. Genel bir toplumsal mutabakat içerisinde bütün ilgili tarafların görüşleri alınarak kaz ağlarının genel niteliğinin korunarak mutlaka tedbir alınması lazım” dedi. (SÖZCÜ)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.