Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahilere siftah Gaziemir MHP'den

Ahilere siftah Gaziemir MHP'den

MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı "Ahilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bir Ahilik Geleneğini hatırlatarak Gaziemir Esnafına "siftah bizden bereket Allah'tan olsun" dedi.

  • Ege Postası
  • 20.09.2019 - 13:57

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, MHP Gaziemir İlçe Yönetimi, MHP Gaziemir Belediyesi Meclis Üyeleri Selahattin Şahin ve Aydın Kemahlı ile birlikte esnaflarla birlikte dükkanlarını açıp, siftah yapıp, dertlerini dinledi.

İşte Köksal Koç'un Ahilik Haftası Açıklaması:

"Türk Tarihinin çok önemli şahsiyetlerinden biri olan Ahi Evran'ın Selçuklu Devletinin son dönemlerinde kurduğu ve günümüzde Esnaf Odaları ve Ticaret Odaları adıyla faaliyet gösteren "Ahilik Teşkilatı" Türk Devlet geleneğinin en önemli yapı taşlarındandır. Esnaf bir milletin can damarıdır ve bizde Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Teşkilatı olarak her daim esnafımızın yanında yer almışız, dertleri ile dertlenip, sevinçleri ile mutlu olmuşuzdur.   

MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı olarak Gaziemir Belediye Meclis Üyelerimiz Sayın Selahattin Şahin ve Sayın Aydın Kemahlı ile birlikte "Ahilik Haftası" etkinlikleri kapsamında bir Ahilik Geleneğini hatırlatarak Gaziemir Esnafına "siftah bizden bereket Allah'tan olsun" dedik. Bu vesile ile esnafımızla dertleşip bol kazançlar diledik. Ahilik Haftasının Yüce Türk Milletine ve esnafımıza hayırlar getirmesini temenni ederim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.