Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ahbap’tan “Bir Kira Bir Yuva’ya büyük bağış

Ahbap’tan “Bir Kira Bir Yuva’ya büyük bağış

İyilik Hareketi olan Ahbap’ın kurucusu olan ünlü sanatçı haluk Levent, depremzedeler için Avrupa’dan Ahbap’a gönderilen 480 bin liralık bağış için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile protokol imzaladıklarını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 10.11.2020 - 18:11

EGEPOSTASI- 30 Ekim tarihinde İzmir’de meydana gelen depremin ardından binlerce vatandaş evleri yıkıldığı ya da riskli olduğu için çadır kentlerde yaşamak zorunda kaldılar.

Yaşanan felaketin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası evsiz kalan vatandaşların bir an önce yuvaya kavuşabilmesi için bağışçı ve depremzedeyi bir araya getiren “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasını başlatmıştı.

Büyük ilgi gören kampanya ile kısa sürede 30 milyonun üzerinden bağış toplanmıştı.Kampanyaya son olarak ise sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu İyilik Hareketi olan Ahbap destek oldu.

Ahbap Platformu'nun kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent destek açıklamasını sosyal medyadan duyurmuş ve geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tunç Soyer ile görüştük. “Bir kira bir yuva” kampanyası için 30 ailenin 5 aylık kirasını karşılama kararı aldık” demişti.

Ünlü sanatçı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla depremzedeler için Avrupa’dan Ahbap’a 480 bin liralık bağış geldiğini ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bağış protokolünü imzaladıklarını duyurdu.

Haluk Levent paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “1 kira 1 ev kampanyası için Avrupa’ndan Ahbap’a gönderilen yaklaşık 480 bin Tl’lik şartlı bağış için @izmirbld başkanı sevgili @tuncsoyer ile protokolümüzü imzaladık. Şu ana kadar 32 milyon Türk lirası toplandı. Haydi devam!”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.