Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afyon'da feci kaza: Çeşmeli aile kaza kurbanı

Afyon'da feci kaza: Çeşmeli aile kaza kurbanı

İzmir'in Çeşme ilçesinden Afyonkarahisar'a giden Çolak ailesinden 4 kişi Emirdağ yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Kazada ölen sürücü Yaşar Çolak'ın Çeşme Belediyesi çalışanı olduğu öğrenildi. 2 aracın çarpıştığı feci kazada ayrıca, Yaşar Çolak ile aynı araçta bulunan eşi Emine Çolak, annesi Sıdıka Çolak ve kız kardeşi Serpil Karatepe de can verdi. Kazada 2 kişi de ağır yaralandı. Afyon'da feci kaza

  • Ege Postası
  • 14.12.2019 - 12:08

Afyonkarahisar'da kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Yaşar Çolak (46), Emine Çolak (44), Sıdıka Çolak (77) ve Serpil Karatepe (38) yaşamını yitirdi. 2 kişi de yaralandı.

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Afyonkarahisar- Ankara yolunun Emirdağ ilçesi yakınlarında meydana geldi. Cihan Ünal'ın (21) kullandığı 77 AG 606 plakalı kamyonetle Yaşar Çolak yönetimindeki 35 HAR 95 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.Kazada sürücü Yaşar Çolak ile aynı araçtaki Emine Çolak, Sıdıka Çolak ve Serpil Karatepe, olay yerinde, yaşamını yitirdi. Adem Karatepe ile diğer aracın sürücüsü Cihan Ünal ise yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ettiği yaralılardan Cihan Ünal’ı Emirdağ Devlet Hastanesi’ne, Adem Karatepe’yi ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Kazada yaşamını yitiren 4 kişinin cenazesi morga konuldu.

BAŞKAN ORAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Elim kazanın ardından Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı. Oran, "Canımız yandı. Çalışma arkadaşımız Yaşar Çolak, eşi, kız kardeşi ve annesi Afyon’da gerçekleşen elim bir trafik kazası sonucu vefat etmişlerdir. Çalışma arkadaşımız ve ailesine Yüce Allah’tan rahmet diliyor, başta Çolak Ailesi olmak üzere tüm belediye personelimize ve sevenlerine sabırlar diliyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA-Haber Servisi)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.