Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ademhan: 'Genel kurulda aday değilim!'

Ademhan: 'Genel kurulda aday değilim!'

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Ferhan Ademhan, "9 Ekim'de yapılacak olağan genel kurulda aday olmayacağım" dedi. İMAF'ta genel kurul çalışmaları sürüyor...

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 10:28

İMAF'ın 9 Ekim'de yapacağı genel kurul ile ilgili çalışmalar sürüyor. Başkanlar kurulu ve kurucular kurulunu toplayan federasyon yönetimi, daha güçlü bir federasyon için çalışmalarını devam ettireceğini duyurdu. Toplantıda konuşan İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan da, 9 Ekim'de yapılacak kurulda başkanlığa aday olmayacağını söyledi. 

Ademhan, iki yıla yakın bir süredir başkanlık görevinin yürüttüğünü ifade ederek, "Bu şerefli görevi elden geldiğince yerine getirmeye çalıştım. Arkadaşlarımın isteğiyle başkan oldum. Ama taktir edersiniz ki, koltuklar kişiye tapulu değildir. Koltuğu bırakmayı da bilmek gerekir. Ben de bu bayrağı yeni bıir arkadaşa devrediyorum" dedi. 
Ademhan, özellikle gençlerin önünün açılmasını istediğinin altını çizerek, "Özellikle genç arladaşların çabasını önemsiyorum. Bu nedenle onların önünün açılması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. 

Ademhan, İMAF'ı bırakmak gibi bir durumun söz konusu olmadığını da belirterek, "Başkanlığa seçilecek arkadaşın yönetiminde yer alarak hizmetlerimi sürdürmeye devam edeceğim. Delegesi olduğum derneklerle birlikte üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım" sözlerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.