Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adaylar çalışmalara tam gaz devam

Adaylar çalışmalara tam gaz devam

CHP İzmir İl Kongresinde aday olan Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü ilçe turlarına başladı. Yücel dün Urla ve Karşıyaka’da ilçe temaslarını gerçekleştirirken Gümrükçü ise Konak’ta delegelerle ve yöneticilerle buluştu. Gümrükçü Konak, Yücel Karşıyaka'da...

  • Ege Postası
  • 03.01.2018 - 23:18

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kongresi’ne sayılı günler kala adaylar çalışmalarına hız verdi. Adaylıklarını duyuran Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü ilçe turlarına başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun mutabakat adayı olarak gündeme getirdiği ardından da çalışmalar yaptığı Deniz Yücel dün metropol ilçe Karşıyaka’da, delege ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da katıldı.  Toplantıdan fotoğraf paylaşan Yücel “2019’da tek adam yönetimine son vermek için çıktığımız onurlu yolda, Karşıyaka İlçe Örgütümüzle bir araya geldik, fikir alışverişinde bulunduk. İlçe Başkanımız Uğur Yıldırım’a Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a ve tüm örgütümüze sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Yücel, Urla İlçe Örgütüyle de bir araya geldi. Yücel’e İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu farklı ilçelerde temaslar kurarak destek verirken, Kocaoğlu’na İl Başkanı Asuman Ali Güven’in de öğleden sonraki programını iptal ederek eşlik ettiği öğrenildi. 

KONAK’A ZİYARET

Çiğli İlçe Başkanı seçildikten sonra İl Başkanlığı için aday olduğun duyuran Utku Gümrükçü’de dün seçim ofisini açtı. Bugün saat 10.30’da Cumhuriyet meydanında Atatürk heykeline çelenk sunduktan sonra 11.00’de il başkanlığında adaylık resmi açıklamasını yapacak olan Gümrükçü, dün akşam saatlerinde Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Toplantıyı Başak kendi sayfasında yayınladığı fotoğrafla duyurdu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.