Dolar 32,5860
%0.34
Euro 34,7895
%0.17
Altın 2.511,560
%1.09
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acun ve eski eşi yine ülke gündeminde!

Acun ve eski eşi yine ülke gündeminde!

Medya patronu Acun Ilıcalı kanalında yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olurken canlı yayında Şeyma Subaşı’dan mesaj geldi. Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya gönderdiği mesajın içeriğindeki para ve otel detayı dikkatlerden kaçmadı.

  • Ege Postası
  • 22.10.2019 - 14:30

Cengiz Semercioğlu ve Seray Sever'in sunduğu 'Gel Konuşalım' programına konuk oldu.

“Selam Acun, ne zaman görüşebiliriz''': Katıldığı canlı yayında telefonundan video izlettiren Acun Ilıcalı'ya Şeyma Subaşı’dan mesaj geldi. Mesajda “Selam Acun, ne zaman görüşebiliri? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve para ile ilgili...” yazıyordu.

ŞEYMA SUBAŞI´DAN OLAYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA GELDİ!

´Demin Acun´a attığım mesajın canlı yayında çıkması ile alakalı bir şey söylemek istiyorum. Bu kimin başına gelirdi derseniz Şeyma´nın başına gelirdi. Bizim unutmayalım Acun ile bir çocuğumuz var. Bizim konuştuğumuz maddi manevi bir sürü olay var Acunla... Benim kaderim diyelim bu olay... Lütfen başka yerlere çekmeyelim. Bizim önceliğimiz Melisa... İnşallah başka boyutlara geçmez bu olay...´ Şeyma Subaşı, son olarak, kirası aylık 60 bin lira olduğu iddia edilen kafesinde işlerin iyi gitmediği haberleriyle gündeme gelmişti. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı´nın sağladığı ´kira garantörlüğü´nün bittiği belirtiliyordu. Şeyma Subaşı ise kafesinde menü değişikliğine gittiğini duyurmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.