Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acun Ilıcalı 'ırkçılık' tartışmasında Yıldız Tilbe'yi savundu

Acun Ilıcalı 'ırkçılık' tartışmasında Yıldız Tilbe'yi savundu

Irkçılıkla suçlanan şarkıcı Yıldız Tilbe’yi savunan Acun Ilıcalı, “O Ses Türkiye çekimlerinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili söylenenler durduk yerde uydurulan yalan ve çarpıtmadan başka bir şey değildir” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.10.2017 - 08:04

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV 8 kanalında yayınlanan 'O Ses Türkiye' programında yaşanan ırkçılık tartışmaları hakkında açıklama yaptı. 

‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jürisi Yıldız Tilbe’nin bir yarışmacı için “Aaa sen Türkmüşsün… Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” dedikten sonra diğer jüri Gökhan Özoğuz’la ırkçılık tartışması yaşadığı belirtilmişti.

Tilbe, kendisini ırkçılıkla itham edenlerin şerefsiz ve namussuz olduğunu öne sürerek “Çekemiyorlar beni” demişti.

Konuya dair Instagram hesabından açıklama yapan Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde herhalde magazinel yazı malzemesi bulmakta zorlanan bazı arkadaşlar, sevgili Yıldız Tilbe ile ilgili gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bir haberi gündeme getirmeye çalışmaktalar. 'O Ses Türkiye' çekimlerinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili söylenenler durduk yerde uydurulan yalan ve çarpıtmadan başka bir şey değildir. Yıldız Tilbe yabancı dil bilmediğini, dolayısıyla yabancı dilde söylenen şarkılarda ifade ve yorum başarısını ölçemediği, bu nedenle de yabancı dilde şarkı söyleyen yarışmacılara dönmediğini söylemiştir. Bu samimi söylemin 'ırkçılık'la ne alakası olabilir. Bundan sonra 'sosyopatça' çarpıtılarak üretilen çirkin senaryoların ise sadece tek bir şeyle alakası olabilir; kötü niyet ve sansasyon yaratma hırsı. Miş'ler ve muş'lar uzerine birine ırkçı damgası vurmaya çalışmak iftiradır, ahlak dışıdır. Keşke değerli sanatçılarımızı iftiralarla acımasızca karalamak yerine, onlara destek olup üretkenliklerini artırabilsek."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.