Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Açılışta tatsızlık yaşanmaması için üç isimden yoğun mesai

Açılışta tatsızlık yaşanmaması için üç isimden yoğun mesai

Geçtiğimiz yıllarda tartışma ve kavgaların gölgesinde kalan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yıl ki açılış töreninde problem yaşanmaması için yoğun mesai harcandığı ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in açılış töreninin en ince detaylarına kadar görüştükleri ve törende tatsızlık yaşanmaması için birlikte çalıştıkları öğrenildi. Açılışta tatsızlık yaşanmaması için üç isimden yoğun mesai

  • Ege Postası
  • 07.09.2019 - 14:01

EGEPOSTASI- Bu yıl 88’inci kez misafirlerine kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın görkemli açılış töreni dün akşam gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ev sahipliğindeki açılış törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti, CHP ve İYİ Parti’nin milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin genel başkan yardımcıları ve temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Fuar açılış töreninde gözlerden kaçmayan konuklar ise, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci oldu. 

AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN YOĞUN MESAİ

Geçtiğimiz yıllarda İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılış töreni, tartışmaların ve kavgaların gölgesinde kalırken bu yıl ki açılış töreni için yoğun çaba harcandığı öğrenildi. Özellikle AK Parti ve CHP cephesinden isimlerin konuştuğu esnada törende gergin anlar yaşanıyor ve tansiyon yükseliyordu. İktidar partisi ve ana muhalefet partisinin temsilcilerinin, birbirlerine hakarete varan söylemleri açılış törenine damga vuruyordu. Ancak bu yıl fuarın tartışmaların gölgesinde kalmaması ve tatsızlık yaşanmaması için özel çaba sarf edildiği aktarıldı. 

SIKINTISIZ GEÇEN TÖRENİN MİMARLARI 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun son 15 gündür siyasi partiler arasında adeta mekik dokuduğu ve koordinasyonu sağladığı ortaya çıktı. Özuslu, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte açılış töreninde tatsızlık yaşanmaması için sürekli irtibatta oldukları, süreci birlikte koordine ettikleri öğrenildi. Açılış töreninin en ufak detaylarına kadar birbirleriyle iletişimde olan üç başkan koordinesinde gerçekleşen açılış töreni geçtiğimiz yıllara göre daha sakin ve problemsiz gerçekleşti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.