Dolar 32,4277
%0.05
Euro 34,4645
%-0.09
Altın 2.489,500
%0.25
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acar: Karşıyaka'ya 22 milyon verdim

Acar: Karşıyaka'ya 22 milyon verdim

SEZON başında Karşıyaka'ya büyük mali destek verip, "Kulübün tüm borçlarını ödeyip Süper Lig'e çıkaracağım" dedikten sonra özellikle ikinci yarıda elini ayağını çeken ve bazı çevreler tarafından küme düşmenin sorumlusu olarak gösterilen İstanbullu iş adamı Erdal Acar suskunluğunu bozdu. Erdal Acar sessizliğini bozdu:

  • Ege Postası
  • 05.05.2016 - 18:26

İZMİR - Sosyal paylaşım sitesi instagram'daki hesabından yayınladığı mesajda yeşil kırmızılı kulübe yaklaşık 22 milyon TL karşılıksız yardımda bulunduğunu öne süren Acar, "Sağladığım bu destekten dolayı hakkımda çıkan 'İzmir'e yatırım yapacak' iddialarının dedikodu olduğunu eminim öğrenmişsinizdir" ifadesini kullandı. 

Karşıyaka'nın düşmesine en az taraftarlar kadar üzüldüğünü ifade eden Erdal Acar şu açıklamayı yaptı: 

"Kulübe destek olduğum süreçte yönetim ve hocalar kimi almak istedilerse alın dedim. Ama hem destek olup, hem suçlu ilan edildim. Başarısızlığın faturasını şahsıma kesmeye çalışan klavye başında asılsız yazılar yazanlara soruyorum; Şahsımın maddi destek vermekten başka ne suçu olabili? Gönül isterdi ki bu para doğru harcansaydı. Doğru şekilde doğru kişilerle transfer yapılsaydı. Şu an bunları konuşmuyor olacaktık. Karşıyaka büyük bir camiadır ve hak ettiği yere elbet birgün gelecektir." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.