Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Abdül Batur’dan modelistlik kursiyerlerine ziyaret

Abdül Batur’dan modelistlik kursiyerlerine ziyaret

Narlıdere Belediyesi, Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi bünyesinde sürdürülen Stilistlik, Modelistlik kurslarına Narlıdere’li kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 15:54
İZMİR-Narlıdere’li kursiyer kadınlar, kurs çalışmalarını yerinde görmek için bir ziyarette bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a kooperatif olma ile ilgili isteklerini ilettiler.

 Kadınlardan Batur’a Kooperatif isteği

Narlıdere Belediyesinin Aralık ayında hayata geçirdiği ünlü Modacı Nuray Süer tarafından ücretsiz olarak verilen Stilistlik ve Modelistlik kursları Narlıdere’li kadınlarda yoğun ilgi görüyor. Pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında Narlıdere AKM’de verilen kursta 57 kadın eğitim görüyor. Kurs bünyesinde katılan kadınlar Stilistlik, Modelistlik, İnsan Anatomisi, Kostüm Tarihi. Sanal Tarihi. Mankenlik ve Beden Dili konularında Modacı Nuray Süer tarafından ücretsiz olarak eğitim görüyor. Stilistlik ve Modelistlik kurslarındaki çalışmaları görmek için gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, “Kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmaları ve ev bütçesine destek olmaları konusunda önemli bir destek sağlayacağına inandığımız bu kursun hayata geçmesindeki katkılarından dolayı Modacı Nuray Süer’e teşekkürlerini iletiyorum” dedi. Bu kurstan ücretsiz olarak faydalanan kadınlarımızın bu alanda başarılı birer modacı olacağına inanıyorum. Kadınlarımıza karşı her zaman pozitif ayrımcılık anlayışıyla hareket alışkanlığımıza devam edeceğiz. Kurs süresince ortaya çıkan ürünlerinizi değerlendirmek amacı ile kooperatif olma yönündeki isteklerinizi hayata geçirmek için üzerimize düşen ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.
 
 Modacı Nuray Süer’e Çiçek verdi

Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi bünyesinde Modacı Nuray Süer’in Stilistlik, Modelistlik kurslarını gönüllü olarak eğitim vermesini takdir ettiklerini belirten Batur “Bugüne kadar ve bundan sonra yapacağınız çalışmalar için Narlıdere’li Kadınlar adına size teşekkür ediyorum” dedi. Modacı Süer’e çiçek veren Batur kursiyerlere eğitim sürecinde başarılar diledi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.