Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD'li ünlü şarkıcıdan Barış Pınarı'na destek

ABD'li ünlü şarkıcıdan Barış Pınarı'na destek

Micheal Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve bir süredir Türkiye'de yaşayan ABD'li Della Miles, terör unsurlarına karşı Türkiye'nin, Suriye'de Fırat'ın doğusunda yürüttüğü 'Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiğini açıkladı. Della Miles, "Terör, dünyanın en büyük problemi. Türkiye liderliğindeki Suriye'deki Barış Pınarı Harekâtı, terörü bitirmeye yöneliktir" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2019 - 13:23

Türkiye'de olduğu günlerde Muğla'nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi'nde aldığı çiftlik evinde yaşayan ünlü vokalist Della Miles, yaptığı açıklama ile Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediğini belirtti. Miles, "Barış Pınarı Harekâtı, Suriye'deki savaşta mağdur olmuş insanlar için. Bu insanlarla aynı havayı teneffüs ediyorum ve aldığım her nefeste bu masum anneler, çocuklar ve babalar için savaşacağım. Kendimi bu konuda konuşacak bir platforma sahip olduğum için şanslı sayıyorum. Terör, dünyanın en büyük problemi. Türkiye liderliğinde Suriye'deki Barış Pınarı Harekâtı, terörü bitirmeye yöneliktir. Dünyanın dört bir yanında yataklarımızda rahat rahat uyuyoruz. Karnımız tok. Çocuklarımızı barış içinde eğlenmeleri için parka götüren bizler, masum insanların ölümüne 'Hayır' demek için bu harekâtı desteklemeliyiz" dedi.

Masum insanların zarar görmemesi adına hareket eden herkesi desteklediğini vurgulayan Miles, "Türk askerlerinin ve masumların zarar görmemesi amacına hizmet eden bütün birlikleri desteklediğini vurgulayan Miles, "Açgözlülük ve nefret yüzünden insanların feda edilmesine üzgünüm. Masumları koruyanlar, aileleri ve ailelerini kaybeden masumlar için dua edeceğim " diye konuştu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.