Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD'li sanatçı İzmir'de ‘Cumhuriyet Balosu’na katıldı

ABD'li sanatçı İzmir'de ‘Cumhuriyet Balosu’na katıldı

İzmir'deki Uşakizade Köşkü'nde düzenlenen ‘Cumhuriyet Balosu’na, geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye yerleşerek Müslüman olan ABD’li sanatçı Della Miles de katıldı.Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünde düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na katılan Della Miles, Türkçe şarkı seslendirdi. ABD'li sanatçı İzmir'de ‘Cumhuriyet Balosu’na katıldı

  • Ege Postası
  • 31.10.2019 - 10:23

Türkiye'ye yerleşip Müslüman olan ABD'li sanatçı Della Miles, İzmir Özel Türk Koleji (İTK) Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na katıldı. 

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yaparak ünlenen, geçen yıl Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşip Müslüman olan Miles, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünde Atatürk'ün Latife Hanım'la dünya evine girdiği Uşakizade Köşkü'nde mezunlarla bir araya geldi. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği yemekler, danslar ve müziklerin yer aldığı baloda Miles, Nil Burak'ın "Yalnızım Ben" şarkısını seslendirdi. 

Della Miles, Cumhuriyet'in kuruluşu dönemini yansıtan kostümüyle dikkat çekti. Gece boyunca hayranları ve sanatseverlerle tek tek ilgilenen Miles, Türkiye'ye olan aşkının hem inanç, hem de insanlarının güzelliği ile bağlantılı olduğunu belirtti.

Miles baloya davet edilmekten çok onur duyduğunu ve çok şanslı hissettiğini belirterek,  "Türklerle çok entegre durumdayım. Türk kültürüne dair çok şey öğrendim ve Türkiye'de herkes bana kız kardeşi gibi davranıyor. Atatürk'ün Türkiye için çok önemli bir lider olduğunu biliyorum. Atatürk'ün sistemi değiştirdiğini, devrimler yaptığını biliyorum." diye konuştu.

Gecenin önemine değin açıklama yapan Miles, “Bu gece tarihin yaşandığı bir gece ve burada olmaktan mutluyum. Bütün Türkiye Cumhuriyeti’ni tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.