Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var...

ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var...

ABD basını Pittsburgh kentindeki bir Sinagog'a düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiğini, saldırganın ise teslim olduğunu duyurdu. Saldırıda yaralananlar arasında 3 polis memuru da bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 27.10.2018 - 19:22

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki Pittsburgh kentinde, silah sesleri yükseldi. Bir sinagoga giren silahlı saldırgan ateş açtı. Pittsburgh polisi ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada saldırıyı teyit ederek vatandaşları bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı.

Olaya müdahale eden polislerle de çatışmaya giren saldırganın, 46 yaşında olduğu belirtildi. Ancak kimliği açıklanmadı. Saldırgan, yaralı olarak polise teslim oldu.

Çatışmada, polislerden de yaşamını yitiren olduğu belirtildi.

Musevi inancına göre cumartesi günleri gerçekleştirilen Şabbat ibadeti sırasında meydana gelen silahlı saldırı nedeniyle bölgeye özel eğitim ve silahlara sahip SWAT timleri gönderildi.

TRUMP: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter hesabından “Pennsylvania'da Pittsburgh'daki meydana gelen olayı izliyorum. Polisler olay yerinde. Squirrel Hill bölgesindekiler dikkatli olmalı. “Çok sayıda ölü ve yaralı var gibi. Saldırgana dikkat edilmeli. Tanrı hepinizi korusun!” açıklamasını yaptı. 

Görgü tanıkları, sinagoga yürüyerek giren saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğunu söylüyor. Bir görgü tanığı, Twitter'dan olay yerine çok sayıda polis aracının geldiğini yazdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.