Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AASSM'de üçü bir arada

AASSM'de üçü bir arada

AASSM, son projesi “RocKuba” ile adından sıkça söz ettiren Emir Ersoy ile Hande Subaşı ve Keremcem’i ağırladı. Sahne performansları ve esprileriyle çok beğenilen üçlü, finali Emir Ersoy'un sanatçı babası Metin Ersoy'un “Vakit Yok Gemi Kalkıyor” isimli parça ile yaptı. Finali babasının parçasıyla yaptı

  • Ege Postası
  • 13.03.2018 - 10:37

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), çok renkli bir konsere daha ev sahipliği yaptı. Prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, sevilen sanatçılar Keremcem ve Hande Subaşı “RockKuba” albümüyle gönülleri fethetti. Sahne performansları ve esprileriyle çok beğenilen üçlü, İzmir’e de övgüler yağdırdı.

Rock hitlerini Latin elementlerine dönüştüren aranjör Emir Ersoy, “Sanatın merkezi, sanatın kalesi Ahmed Adnan Saygun'un 10. yılında Keremcem ve Hande ile birlikte sahne almaktan büyük onur duyuyorum” şeklinde konuştu. 13 yıllık arkadaşlıklarını sahneye taşıdıklarını söyleyen ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem, İzmir için "benim kıymetlim" tanımlamasını yaptı.  

Gecede sesi ve güzelliğiyle büyüleyen Hande Subaşı ise en büyük alkışı Ediy Piaf’tan Je t'aime şarkısıyla aldı. Sanatçılar finali, Emir Ersoy’un kendisi gibi sanatçı babası Metin Ersoy’a ait “Vakit Yok Gemi Kalkıyor” isimli parça ile yaptı.

Sesini enstrüman gibi kullandı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali kapsamında 12 Mart akşamı AASSM'de verilen konser çok beğenildi.

İzmir Fransız Kültür Derneği işbirliği ile yapılan Le'la Martial Trio konserinde, sesini eşi benzeri olmayan bir enstrüman gibi kullanan Le'la Martial, dinleyenlerini mest etti.  Pierre Tereygeol'in ateşli gitar soloları ve Eric Perez'in kontrollü bir şelaleye dönüşen ritimleri ile eşlik ettiği Le'la Martial, ikinci albümleri Baabel'den parçalar seslendirdi. Çılgınlıktan huzura doğru ustaca seyreden ve beklenmedik dönüşlerle dinleyenlerini büyüleyen üç müzisyenin uyumlu birlikteliği ortaya unutulmaz bir konser çıkardı. Dinmeyen alkışlara insan sesinin ulaşılmaz güzelliğini kanıtlayan bir solo ile teşekkür eden Le'la Martial, konser sonunda albümlerini imzaladı, dileyicileri ile sohbet etti. 25. İzmir Avrupa Caz Festivali, 15 Mart 2018 Perşembe günü İzmir İsviçre Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak VEIN Feat. Aarhun Jazz Orchestra konseri ile devam edecek.                                             

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.