Dolar 32,2061
%-0.17
Euro 35,0798
%0.28
Altın 2.468,760
%0.92
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zamanın ruhu sanatseverle buluştu

Zamanın ruhu sanatseverle buluştu

Konak Belediyesi’nin Kedi Kültür Sanat Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği ‘Zamanın Ruhu’ adlı koleksiyon sergisinin açılışı Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Birbirinden değerli eserlerin ilk kez birarada görücüye çıktığı serginin açılışına Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Eser Atak, Kedi Kültür Sanat Merkezi kurucularından Güniz Gürsoy Can’ın yanı sıra çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.

  • Ege Postası
  • 10.01.2015 - 12:28
19 sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin açılışında söz alan Güniz Gürsoy Can, katkılarından ötürü Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ederek, “Sergide yer alan eserlerin bir araya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.Konak Belediyesi Başkan Yardımcısı Eser Atak da ‘Zamanın Ruhu’ sergisini Konak Belediyesi olarak yeni yılın ilk sergisi olarak sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Konak’ın merkezi Alsancak’ta bu serginin hak ettiği ilgiyle izleneceğini umuyoruz. 2015’te böyle kaliteli sergileri İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

USTALAR BULUŞTU
Adnan Turani, Aysel Çırpanlı, Batuhan Yüce, Bedri Baykam, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Bedri Karayağmurlar, Burhan Doğançay, Çetin Erokay, Gencay Kasapçı, Hasan Rastgeldi, Levent Gedizlioğlu, Mustafa Ata, Nail Özlüsoylu, Nuran Tanrıverdi, Oktay Anılanmert, Selami Yıldırım, Süleyman Saim Tekcan, Reyhan Özlen ve Yusuf Tuvi gibi önemli isimlerin eserlerinden oluşan Zamanın Ruhu Sergisi 2 Şubat tarihine kadar Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açık olacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.