Dolar 32,4419
%0.01
Euro 34,8295
%0.25
Altın 2.437,750
%-0.04
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zaferin şifrelerini anlattılar

Zaferin şifrelerini anlattılar

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İl Sekreteri Avukat Sevda Erdan Kılıç, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a ve Foça'da üçüncü kez zafer kazanan Gökhan Demirağ'a kutlama ziyaretinde bulundu. Engin, Gaziemir Belediyesi'ne de konuk oldu.

  • Ege Postası
  • 18.04.2014 - 11:41
İZMİR- CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri ile birlikte, 30 Mart’ta yerel seçimlerde Dikili Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tosun ve Foça'da üçüncü kez seçim kazanan Gökhan Demirağ'ı makamlarında ziyaret ederek kutladı.
 
Çandarlı’daki belediye hizmet binasında konuklarını ağırlayan Başkan Tosun, ziyarette yaptığı konuşmasında Dikili’de kazanılan zaferin şifrelerinin birlik, beraberlik ruhunun oluşturulması olduğunu belirtti. Tosun, "Sahaya indiğimiz ilk andan itibaren birlikteliğe ve dayanışmaya çok önem verdik. Hep ‘halkımızla hiçbir ayrımız, gayrımız olmayacak’ dedik. Öyle de yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. İfade etmek isterim ki, ilçemizde bu zaferin kazanılmasında il yönetimimizin, vekillerimizin katkısı büyüktür. Adaylık sürecinin ilk gününden bu güne kadar süregelen zamanda destek ve katkılarını hiçbir zaman esirmeyen başta CHP İzmir İl Başkanımız Ali Engin’e, çalışmalarımıza bizzat katılarak destek veren İl Sekreterimiz Sevda Erdan Kılıç hanımefendiye, milletvekillerimize, tüm örgütümüze, meclis üyesi arkadaşlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza gönül dolusu teşekkür ederim’ dedi. Tosun, konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
"Biz bu başarıya, ilçemizin köylerinde, mahallelerinde yaşayan halkımızla el ele vererek imza attık. Bu başarı Dikili halkının Cumhuriyete olan bağlılığının simgesidir. Bundan da bizler ayrı bir gurur duyuyoruz. Bu yerel seçimde halkımız 15 üyeli Dikili Belediye Meclisinde 11 CHP’li meclis üyemize görev vermiştir. Yani; Dikili halkı bu seçimlerde açıkça tavrını ortaya koymuş Cumhuriyetimizi kuran CHP’nin neferleri olarak ben ve arkadaşlarımı büyük bir güven göstererek göreve getirmiştir. Bizlere duydukları bu güvenden ve bizleri bu onurlu göreve seçmelerinden dolayı Dikili’mizin aydınlık yüzlü, yiğit halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Ve açıkça ifade etmek istiyorum ki; artık 7 gün 24 saat Dikili halkının hizmetindeyiz. Dikilimizi her alanda örnek gösterilen bir kent yapmak için çalışacağız. Biz laf üreten değil, hizmet üreten olacağız. Bununda ilk adımı olarak hazırladığımız ve Dikili halkının mutluluğunu hedefleyen projelerimizi birer birer gerçekleştirerek, Dikilimize kaliteli hizmeti sunacağız. Emekçilerle, kadınlarımızla, gençlerimizle, köylümüzle, çiftçimizle, esnafımızla, Dikililerle el ele, omuz omuza olacağız. Hep birlikte yaşanabilir bir Dikili yaratacak, ilçemizi ekonomi, kültür, turizm, eğitim gibi tüm alanlarda hak ettiği seviyeye çıkararak yarınlarımızın aydınlanmasını sağlayacağız.’
 
BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ TAM
CHP İl Başkanı Ali Engin de yaptığı konuşmasında, Dikili’de ezici bir üstünlükle yerel seçimi kazanan Mustafa Tosun’u başarısından dolayı kutladı. Engin, ‘Seçim sonuçları göstermiştir ki; Dikili’de halkıyla omuz omuza vererek sevgi mücadelesi yürüten Mustafa Başkanımız halkın her kesiminden kabul görmüştür. Mustafa başkanımızda yapacağı icraatlarla temiz siyaset, ilkeli belediyecilik özlemine son verecektir. Mustafa Başkanımız sevgi adamı olduğunu ispat etmiştir. Bu yolda yürümeye devam edecektir. Ben eminim ki her çalışması insandan yana, insanların mutluluğundan yana olacaktır. Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza güvenimiz tam’ dedi.
 
İYİ POLİTİKA BAŞARIYI GETİRDİ
Engin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçimler sonrası güven tazeleyerek, 3. kez seçilen Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı da makamında ziyaret etti.
 
Başkan Demirağ, Foça’nın 6 dönemdir CHP’nin kalesi olduğunu söyleyerek, “Çok iyi politika yürüttük ve 3. kez halkımızdan güvenoyu alarak başkanlık koltuğuna oturduk. İyi politika başarıyı getirdi” dedi.
Seçim çalışmalarında özellikle kadınların ve gençlerin çok çalıştığını söyleyen Başkan Gökhan Demirağ, “Kadınlarımız ve gençlerimiz seçim çalışmalarında çalınmadık kapı bırakmadılar. Her eve girdiler, halkımızla kucaklaştılar. Geçmiş dönemde yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı anlattılar. Çok iyi bir seçim dönemi geçirdik. Bundan sonra meydanlarda verdiğimiz sözlerimizin arkasında duracağız. Çok daha iyi çalışacağız. Bir kez daha kadınlarımıza ve gençlerimize bu özverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
CHP İl Başkanı Ali Engin de “Gökhan Demirağ, partimizin yetiştirdiği bir arkadaşımız. Genç bir yaşta başladığı belediye başkanlığı görevi boyunca Foça’da çok güzel işlere imza atmayı başardı” dedi.
Ziyarete gittiği yerlerde sosyal belediyeciliğe vurgu yaptığını söyleyen İl Başkanı Engin, “Sosyal belediyecilik burada zaten yapılıyor. Partimize oy vermeyen kesimler Foça’da dahi bize destek verdi. Bunu başardık. Parti içinde bir kırılma bekleniyordu. Başkan ve örgütün öngörüsüyle aştık. Topluma eşit hizmet vererek herkesimden oy alabildik. Siyaset meslek değil gönüllülük işi. Eksiklerimiz var, fazla yaptıklarımız var. Partiyi geliştirerek, ileriye götürerek, yeni heyecanla yola devam edeceğiz” diye konuştu.
Belediye Başkanlığının zor bir görev olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ali Engin, “Halkımızın beklentileri yüksek, kaynaklarımız kısıtlı. AKP belde ve köyleri kapattı. Kısıtlı kaynaklarla buralara alt yapı yapmak çok zor. Ancak CHP’li belediyeler, başkanlarımız, bu zor görevi de layıkıyla yerine getireceklerdir” dedi.


GAZİEMİR'E DE ZİYARET
Ali Engin, belediye başkanları turu kapsamında, 30 Mart seçimlerinden başarı ile çıkan ve Gaziemirlilerin ikinci kez yetki verdiği Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek yeni dönem başkanlığını kutladı. İl Başkan yardımcıları, il yöneticileri ve CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin’in katıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Ali Engin, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un sosyal projelerine övgüler yağdırdı. Engin, “Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol geride kalan dönemde hayata geçirdiği sosyal projelerle Gaziemirlileri sosyal belediyecilikte tanıştırdı. Başkan Şenol’un hayata geçirdiği sosyal projeler diğer belediyelere de örnek olmalıdır. İlçe belediyeleri sosyal belediyecilik anlayışıyla projeler üreterek vatandaşların yanında olmalıdır. Gaziemir’in markalaşmasına Başkan Şenol’un kişiliğinin, mesleğinin ve siyaset vizyonunun çok değer kattığına inanıyorum. Başkan olarak yönetim anlayışı, vizyonu, uzlaşma kültürü ve demokratik yaklaşımı Gaziemir’i daha yaşanabilir kılıyor. Yeni dönem için Başkan Şenol’u kutluyor, yeni projelerinde başarılar diliyorum. Gaziemir İlçe Başkanımız Umut Tekin, yöneticilerini ve partililerimizi gösterdikleri azim ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.