Dolar 32,5679
%0.09
Euro 34,8967
%0.2
Altın 2.426,430
%0.13
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zabıta haftası Karabağlar’da da kutlandı

Zabıta haftası Karabağlar’da da kutlandı

Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu, fedakarca çalışan zabıtanın gününü kutladı ve “Dilerim Karabağlar’da yaşayan insanlara layık olmaya çalışırız. Ondan da hiç şüphemiz yok.” diyerek de zabıta ekibine başarı diledi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 10:25
Zabıta Haftası, Karabağlar’da da kutlandı. Belediyenin Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan’a teşekkür etti. Müdürlüğe bağlı 6 zabıta karakolunda görev yapan amir ve çalışanların katıldığı ziyarette Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar ve Zabıta Müdürü Hikmet Aydın da yer aldı. Başkan Selvitopu ziyarette, zabıtaların Türkiye şartlarında zor görev yaptıklarının altını çizdi ve zabıtaların, belediyelerin kolluk kuvveti olduğuna dikkat çekti.

Gereken desteği vereceğiz
Selvitopu, temel amaçlarının Karabağlar halkına layık olmak olduğunu da belirterek şunları söyledi:   “Türkiye’nin bu şartlarında görev yapmak kolay değil. Tabii hava şartlarını da unutmamak lazım. Yasalardan gelen ve görev yapmanıza engel hususlar var. Bunların giderilmesi gerekir. Her türlü saldırıda kendinizi savunacak bir şeyiniz yok. Araç ve gerece ihtiyacınız olması gerektiğine inanıyorum.  Ben bu zor şartlarda fedakarca görev yapan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Karabağlar’da yaşayan insanlara layık olmaya çalışıyorsunuz ondan da hiç şüphemiz yok. Bu bağlamda bizim de üzerimize düşen ne varsa hiçbir çekincemizin olmayacağını belirtmek isterim. Ayrıca, elimizden gelen desteği vereceğimizden de şüpheniz olmasın.”

Başkan’a teşekkür çiçeği
Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Kolatar ve Zabıta Müdürü Hikmet Aydın da kendilerini makamında kabul eden ve Zabıta Haftası’nı kutlayan  Başkan Selvitopu’na çiçek vererek teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.