Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yunan gecesinde dostluk rüzgarları

Yunan gecesinde dostluk rüzgarları

Delfi Hotel düzenlediği Yunan Gecesi ile Yunanistanın Kos ( İstanköy) adasının önde gelen grubu Yorgos- Nicolas ile kışa merhaba dedi.

  • Ege Postası
  • 22.11.2014 - 17:50
Bodrum’da yaşayan ve Yunan dili dersi alan bir grup gecede oldukça mutluydular. Kos adasından gelen Yunan misafirleri ile hem pratik yaptılar hem de yunanca şarkılara eşlik ettiler.
 
İzmir’in ve bölgenin önde gelen, İç turizmde ve yurtdışı turlarında büyük başarı sağlayan KALE TUR İzmir’de birçok sektörün tanınmış iş adamları grubunu geceye getirdi. Geceye Bodrumlu avukatların yanı sıra CHP eski Millet Vekili Halil Akyüz de katıldı..



Kale Tur ltd. Şti yetkilisi Volkan Güngördü :

‘’Her hafta sonu Bodrum- Kos programı uygulayacağız. Bir gece Delfi Hotel de yunan gecesi ile misafirlerimizi eğlendirip 1 gün günübirlik Kos turu gerçekleştireceğiz. Misafirlerimize Bodrum’da sonbahar ve kışın güzelliklerini yaşatacağız. Yaptığımız araştırmalarda çok az bilinen bodrum havasının Astım ve Solunum hastalıklarına iyi geldiğini portföyümüzde bulunan 8 bin kişiye sunacağız’’ dedi. 
  Delfi Hotel Şirket yönetim kurulu başkanı Mehmet Dağoğlu :
‘’ Otelimizde yaptığımız çok yönlü Salonumuz ile Kış aylarında çok çeşitli ve farklı etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunlardan biri de her hafta yunan gecesi. İzmir’de anlaşma yaptığımız Kale Tur acentesi ile bodrum çarşı esnafının da yüzü gülecek’’ dedi.

Kos adasından gelen yemek malzemelerini Otel aşçısı Mustafa Kolay  İle Yunan Ahçılar İannis - Toisla  Katsamounti Toula  çiftinin  yunan mutfağından seçkin lezzetlerini geceye katılan konuklara sundular.
  Buziki ve Piano eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar yunan müziği eşliğinde müzik şöleni verdiler. Gelen misafirler hemen hemen hiç yerinde duramadılar. Türk Müzik parçalarının da yunanca versiyonları katılanları oldukça mutlu etti.

Sirtaki oyunu gecenin büyük ilgi odağı oldu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.