Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel’den Denizli’ye yaylım ateşi!

Yüksel’den Denizli’ye yaylım ateşi!

CHP İzmir Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili’nin Yamanlar Köyü civarına yapılacak çöp tesisine karşı duruşuna sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 19:38
 İZMİR - CHP İl Örgütü’nün Yarımada’da düzenlenen programında konuşan CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, “Bu toplanacak çöplere AKP milletvekili İlknur Denizli’nin de çöpü dahil” diyerek, Karşıyaka sınırları içinde yapılacak olan çöp alanı hakkında açıklamalar yapan Denizli’yi eleştirdi.

Yüksel sert açıklamalarda bulunarak şunları söyledi: “Karşıyaka’ya çöp tesisi yaptırmam” diyen Ak parti milletvekili İlknur Denizli bilsin ki, bu onun işi de değil, yetkisinde de değil. Ancak tarzına bakılırsa Başbakanın diktatörleri andıran tavrına özenmiş. Bu şehrin çözüm bekleyen sorunları var ve CHP’nin de İzmir’de hizmeti sürdürmek gibi bir görevi var. Biz Ak Partililer gibi vatandaşa sormadan, bilimsel araştırmalar yapmadan kararlar vermeyiz. Bu işe karar verecek olan Karşıyakalılar ve yerel yönetimlerden sorumlu kişilerdir. Üstelik yapılması düşünülen tesis tam anlamıyla modern, geri dönüşümü ve kazancı olan bir tesis olacak. Avrupa da kentler bu tesislerin kendi sınırlarına yapılması için yarışıyor. İzmir’in çöpünün sorunsuz toplanması ve modern, geri dönüşümlü tesislerde toplanması lazım. Bu toplanacak çöplere, İlknur hanımın çöpleri de dahil!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.