Dolar 32,2064
%0.08
Euro 34,8223
%-0.07
Altın 2.413,380
%0.14
Bist-100 10.793,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel'den Bayır'a 'kişilik' göndermesi!

Yüksel'den Bayır'a 'kişilik' göndermesi!

CHP İzmir İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel, istifa etmesiyle ilgili kendisini eleştiren milletvekili Tacettin Bayır'a Twitter'dan yayınladığı mesajla 'kişilik' göndermesi yaptı. Sosyal medyadan o yazıyı paylaştı ve ekledi...

  • Ege Postası
  • 20.08.2016 - 11:41

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Alaaattin Yüksel'in istifası ve sonrasında yönetim içinde Asuman Ali Güven'in başkan seçilmesiyle başlayan süreç beraberinde tartışmaları da getirmişti.

Yüksel'in sürpriz istifasına en sert tepkiyi veren isimlerin başında CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır gelmişti.

Bayır, İl Başkanı Alaattin Yüksel’in görevinden istifa etmesini “Yüksel ektiğini biçiyor” sözleriyle değerlendirmiş, “Kendisi genel başkan yardımcısı iken birçok il başkanını by-pass ediyordu. Kendisine yapıldığını söylediği şeyleri, o da başkalarına yapmıştı” demişti.

Uzun süredir sessizliğini koruyan Yüksel, sürpriz bir tweet attı. Yüksel, istifasına hak veren ve Bayır'ın çıkışını eleştiren bir yazıyı kaleme alan Öcal Uluç'un köşe yazısını paylaştı. Yüksel, paylaşımına, " Bir CHP’li milletvekili.Cevap vermeye değer görseydim tek kelime ile bu bir kişilik meselesidir diyecektim" notunu düştü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.