Dolar 32,3821
%-0.12
Euro 34,7808
%-0.06
Altın 2.410,810
%-1
Bist-100 10.100,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den AK Partili Dağ'a sert yanıt: İbretle izliyoruz

Yücel'den AK Partili Dağ'a sert yanıt: İbretle izliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın, bir tartışma programında sarf ettiği sözler nedeniyle tepki toplayan ve AK Parti'deki görevinden istifa eden Emre Cemil Ayvalı’ya sahip çıkıp, CHP'yi eleştirmesine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den sert tepki geldi. Yücel, "Bir zamanlar hain ve darbeci FETÖ ile kol kola yürüdüklerini milyonların önünde itiraf eden AKP yöneticilerini de, onun istifasına üzülüp avukatlığına soyunan siyasi abilerini de ibretle izliyoruz" derken Cumhuriyet Savcılarını da göreve çağırdı.

  • Ege Postası
  • 13.06.2020 - 00:10

EGEPOSTASI- CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın ‘Tarafsız Bölge’ programına konuk olan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışma sırasında, “FETÖ’yle AK Parti kol kola girdiyse şayet, bunu da farklı darbecileri tasfiye etmek için” sözleri tepki toplamış ve bunun üzerine Ayvalı, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise Ayvalı'ya sahip çıkarak, “CHP ve HDP’lilerin Emre Cemil Ayvalı’ya bu kadar saldırmalarının nedeni, Ayvalı’nın CHP’nin FETÖ ile olan ilişkisini binlerce açık kaynaktan ortaya koyan kitabı. Zaten CHP ve Kılıçdaroğlu kitabın toplatılması için dava açmıştı” ifadelerini kullanmıştı.

YÜCEL: ABİLERİNİ İBRETLE İZLİYORUZ

AK Partili Dağ'ın CHP'yi hedef alan açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Yücel, "Bir zamanlar hain ve darbeci FETÖ ile kol kola yürüdüklerini milyonların önünde itiraf eden AKP yöneticilerini de, onun istifasına üzülüp avukatlığına soyunan siyasi abilerini de ibretle izliyoruz. "Darbeci" ve "Kemalist" kelimelerini yan yana getirme hadsizliğini şiddetle kınıyorum.Cin olmadan siyaset yapmaya kalkanlar, Ata'mıza ve onun yılmaz savunucularına dil uzatamaz. FETÖ’nün siyasi ayağı da, bu itirafla açıkça ortaya çıkmış oldu. Şimdi görev Cumhuriyet Savcılarının!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.