Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yollar kan gölü: İki kazada 15 can gitti!

Yollar kan gölü: İki kazada 15 can gitti!

Yollar yine kan gölü... Gaziantep’te mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet, minibüsle kafa kafaya çarpıştı, 8 kişi öldü. Sakarya’da ise hafif ticari araç motosikletli grubun arasına daldı. 3’ü motosikletçi 7 kişi hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 03.09.2018 - 07:56

HEMEN her yıl defalarca karşılaştığımız mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet kazalarına bir yenisi daha eklendi: 8 ölü, 19 yaralı. Gaziantep'ten aldığı mevsimlik işçileri Oğuzeli ilçesindeki fıstık bahçesine götüren İbrahim Şahin (30) yönetimindeki kamyonet ile Suriye'deki sığınmacı kamplarına yemek götürüp Gaziantep'e dönen Ali Bor (35) yönetimindeki minibüs, kafa kafaya çarpıştı. Oğuzeli-Elbeyli karayolu Kayacık Barajı mevkisindeki kazada, sürücüler İbrahim Şahin ve Ali Bor ile kamyonette bulunan 3 çocuk annesi Sariye Diker (50), Hüseyin Deniz (81) ve Uğur Güneş (17) olay yerinde öldü, 22 kişi de yaralandı. Hastanelere götürülen yaralılardan Murat Demirel (18), Mustafa Altunbaş ve Suriye uyruklu Fatma Mılla (57) ise Acil Servis’te can verdi.

‘SÜRÜCÜLERİMİZ DİKKATSİZ’

Sakarya Kocaali’de ise Akçakoca yönünden gelen Mehmet Kaya’nın kullandığı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Ters istikametten gelen motosikletlere çarparak devrildi. Motosikletlerden biri alev aldı. Kazada 81 DL 601 plakalı motosikletteki Gökhan Çodar, Fatih Sivrikaya ve Yunus Emre Kurt, hafif ticari araçtaki Gülcan Morkoç Arslanbaş, Ufuk Arslanbaş, Canan Morkoç Abuhan ve Gülsüm Morkoç yaşamını yitirdi. Ticari aracın sürücüsü Mehmet Kaya ile motosiklet sürücüleri Servet Sezer, Murat Orkun ise hastaneye kaldırıldı. Kazanedeniyle Kocaali-Akçakoca karayolu trafiğe kapandı. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Hafif ticari aracın, karşı şeride geçerek kazaya neden olduğu görünüyor ama daha tahkikat devam ediyor. Trafik kuralları ve cezalarına rağmen sürücülerimiz maalesef dikkatsiz” dedi. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.