Dolar 32,3306
%0.25
Euro 35,0565
%-0.19
Altın 2.284,980
%0.33
Bist-100 8,98
%1.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yine yüksek gerilim hattı direğine çıktı

Yine yüksek gerilim hattı direğine çıktı

İzmir'de, trafik polisinin ceza kesmesi üzerine dün kent merkezindeki yüksek gerilim hattı direğine çıkan motosiklet sürücüsü G.S., bugün de Kemalpaşa'daki bir direğe tırmandı. Kesilen ceza için 500 lira yardımda bulunulan G.S., ikna olunca eyleme son verdi. İntihar mesaisine devam ediyor

  • Ege Postası
  • 03.07.2015 - 12:42
İZMİR - Plakasız ve tescilsiz motosikleti ile gece İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na giden ehliyetsiz sürücü G.S.'yi gören trafik polisi, toplam 2 bin 409 TL ceza kesti. Motosikleti de trafikten men edildi. Kendisine trafik cezası kesilip, motosikletinin trafikten men edilerek alıkonulmasına tepki gösteren G.S., ilk olarak dün, Meles Deltası yakınındaki Zafer Payzın Köprülü Kavşağı'nın ortasında bulunan, yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki metal yüksek gerilim hattı direğine tırmandı. Akımın kesilmesi nedeniyle, Alsancak Semti'nin büyük bir kısmının 1.5 saat boyunca elektriksiz kalmasına neden olan G.S. daha sonra ikna olup aşağı indi. Emniyet'e götürülüp ifadesi alınan G.S. ardından serbest bırakıldı.

'Yüksek Gerilim'e neden olan intihar mesaisi' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Bugün de intihar girişimi eylemini tekrarlayan G.S., saat 11.00 sıralarında, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kağıt fabrikasının karşısında yer alan yüksek gerilim hattı direğine çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine; dün kandırıldığını, kesilen ceza nedeniyle ödemesi gereken borca destek olunacağının belirtildiğini, ancak bunun yerine getirilmediğini söyleyen G.S. intihar edeceğini haykırmaya başladı. Fabrika yetkililerinin tarfik cezasını ödemesine destek olacağını söylemesi üzerine ikna olan G.S. aşağı indi. Yaklaşık 20 dakika süren eylem üzücü bir olay yaşanmadan sona erdi. Fabrika yetkililerinin 500 lira verdiği G.S., Emniyet'te ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.