Dolar 32,5410
%-0.02
Euro 34,9024
%0.1
Altın 2.427,930
%-0.09
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım yeniden İzmir'den mi aday oluyor'

Yıldırım yeniden İzmir'den mi aday oluyor'

AK Parti İzmir kulislerinde 7 Haziran’da ‘üç dönem’ kuralına takılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili Binali Yıldırım’ın 1 Kasım’daki erken seçimde İzmir 1. Bölge 1. Sıra adayı olacağı konuşuluyor. Yıldırım’ın İzmir’den yeniden aday gösterilerek teşkilatın bozulan moralinin yükseltilmesi ve Yıldırım faktörünün sandığa yansımasıyla vekil sayısında artış hedefleniyor. AK Parti'de aday kulisleri hareketlendi

  • Ege Postası
  • 29.08.2015 - 12:38
EGE POSTASI - Türküye 1 Kasım’da erken seçime gidecek. Partilerin aday listeleri 18 Eylül’de YSK'ya teslim edilecek. Partilerin aday listelerinde büyük değişiklikler yapmaması bekleniyor.

YILDIRIM DÖNÜYOR
AK Parti’de gözler İzmir’de olacak. 2011 genel seçimlerine göre 2015 genel seçimlerinde İzmir’de büyük düşüş yaşayan ve vekil sayısında 11’den 8’e gerileyen AK Parti’de kulislerdeki en önemli iddia, 7 Haziran’da ‘üç dönem’ kuralına takılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili Binali Yıldırım’ın yeniden aday gösterileceği…

TEŞKİLAT ÇOK SEVİYOR
2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Yıldırım, saha performansıyla dikkat çekmiş, AK Parti’nin oy oranının artmasında etkili olmuştu. Teşkilatlar tarafından da çok sevilen Yıldırım’ın İzmir’den yeniden aday gösterilerek teşkilatın 7 Haziran'da bozulan moralinin yükseltilmesi ve Yıldırım faktörünün sandığa yansımasıyla vekil sayısında artış hedefleniyor. Siyasi mesajlar ve söylemleriyle yerel seçimde dikkat çeken Yıldırım’ın yeniden aday olarak sahada olması, 7 Haziran sürecinde yaşanan mesaj-söylem eksikliğini de gidereceği konuşuluyor.

EROĞLU YENİDEN AFYON’A
Yıldırım’ın ismi İzmir 1. Bölge 1. Sıra için geçiyor. Bu sıradan 7 Haziran’da vekil seçilen Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun ise yeniden Afyon’a alınması gündemde.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.