Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,7808
%-0.24
Altın 2.421,140
%-0.37
Bist-100 9.677,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'dan Kocaoğlu'na ilk gönderme: İnsanlara yalaka demedik!

Yıldırım'dan Kocaoğlu'na ilk gönderme: İnsanlara yalaka demedik!

AK Parti İzmir, 49’uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı’na partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım damga vurdu. Yıldırım konuşmasıyla seçim ateşini yakarken, rakibi Aziz Kocaoğlu’na gönderme yaptı. Yıldırım, Kocaoğlu’nun bir temel atma töreni için gittiği Kiraz ilçesinde yetkililerle birlikte yürürken sarf ettiği ve tepki çeken “bu millet böyledir. Vurdukça yalakalığa devam eder” sözlerine atıfta bulunarak, “30 Mart'tan sonra belediyelerin kapıları İzmirliye sonuna kadar açık olacak. İnsanları aşağılamadık, insanlara yalaka demedik. İnsanları hep sevdik” ifadelerini kullandı.İsimleri AK Parti’den belediye başkanlığı için geçen İzmir’de merkez sağın önemli simalarından Hamit Nişancı ve Yıldırım Ulupınar’a, AK Parti rozeti takıldı.

  • Ege Postası
  • 05.01.2014 - 22:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir, 49’uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı Balçova Kaya Termal Otel gerçekleşti. Toplantıya seçim çalışmalarının startını vermek için kente gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım da katıldı. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, Hamza Dağ, Rıfat Sait, Nesrin Ulema,Mehmet Tekelioğlu, ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ile il ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu il danışma meclisi toplantısının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun yaptı. Partinin 2004 ve 2009 yıllarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Taha Aksoy da toplantıda yer aldı.

YILDIRIM’DAN KOCAOĞLU’NA GÖNDERME

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım konuşmasında rakibi Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Aziz Kocaoğlu'na gönderme yaptı. Yıldırım, Kocaoğlu’nun bir temel atma töreni için gittiği Kiraz ilçesinde yetkililerle birlikte yürürken sarfettiği ve tepki çeken “bu millet böyledir. Vurdukça yalakalığa devam eder” sözlerine atıfta bulunarak, “30 Mart'tan sonra belediyelerin kapıları İzmirliye sonuna kadar açık olacak. İnsanları aşağılamadık, insanlara yalaka demedik. İnsanları hep sevdik” ifadelerini kullandı.

İKİ ÖNEMLİ İSME AK PARTİ ROZETİ
DYP İzmir eski milletvekili, DYP İzmir İl eski Başkanı ve bir dönem DYP Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yıldırım Ulupınar ve uzun yıllar ANAP’ta siyaset yapan Hamit Nişancı’ya AK Parti rozeti takıldı. Ulupınar’ın ismi Gaziemir, Nişancı’nın ismi Seferihisar belediye başkan adaylığı için geçiyor.


UNUTULMAZ ESERLER BIRAKTIK
AK Parti İzmir, 49’uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı’na partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım damgasını vurdu.Kürsüye partililerin yoğun alkışları altında gelen Yıldırım, konuşmasını kürsüde sabit olarak yapmak yerine platformda dolanarak yaptı.

İzmir’i yeni bir heyecan ve geleceğin beklediğini ifade eden Yıldırım, “ AK Parti yerel seçimlerde emin adımlarla ilerliyor. AK Parti 11 yıllık siyaset hayatında başarıdan başarıya koşan unutulmaz eserlere imza atan bir hizmet partisidir. Bugün dönüp geriye baktığımızda 11 senenin bir değerlendirmesini yaptığımızda çok önemli yol arkadaşlarım şunu rahatlıkla göreceksiniz 80 yılda yapılamayan eserlerin bir bir gerçekleştiği yılları göreceksiniz. Her alanda AK Parti ülkemizin özlemini duyduğu hizmetleri birer birer imzaya getirdi.Vatanın her köşesinde sağlıkta ulaşımda eğitimde yapılan dev hizmetlerle ülkeye çağ atlattırdı” dedi.


İKİ SİHİRLİ SÖZCÜK:GÜVEN İSKTİKRAR
AK Partinin hizmet başarısının arkasında iki sihirli sözcük olduğunu söyleyen Yıldıırm, şunları söyledi, “ Güven ve istikrar…2002’de yola çıkarken tek başına iş başına dedik. Eğer siyasi idare sağlam değilse güçlü değilse o ülkede hizmet yapmak kolay değil. Ülkenin ilerlemesi mümkün değil. Türkiye 70’li yıllarda bunu yaşadı. Geçmiş dönemlerde çok şey kaybetti.Türkiye’de hızlı trenin ilk gündeme geldiği yıl 1973…İhalesi de yapıldı ama maalesef neredeyse Abdülhamit’in tahtta kaldığı kadar süre geçmiş ama proje gerçekleşmemiş.Hızlı treni hayata geçiren milletin iktidarı, AK Parti iktidarıdır. O iktidarın bir elemanı olarak Türkiye sevdalısı memleket sevdalısı liderimiz Başbakanımızın çalışma arkadaşı olarak bu önemli projeyi hayata geçiren başlayıp bitiren ekibin ferdi olmaktan bahtiyarlık duyuyorum. 2011 seçimlerinde kampanya çalışmaları yaparken elimize rakip partilerin seçim vaatleri geldi. Bir partimiz diyor ki iktidara gelirsek Ankara-Konya arasında hızlı tren yapacağız. O önem o hat yapılmış yolcu taşımaya başlamıştı. Bu ülkenin sorunlarına projelerine kimin daha yakın olduğunu kimin Fransız kaldığına en iyi örnektir.”

KOCAOĞLU’NA GÖNDERME : İNSANLARA YALAKA DEMEDİK

İzmir’de hamaset ve husumet yaratmayacaklarını ifade eden Yıldırım, “ İzmir’de sevgi olacak saygı olacak samimiyet olacak. 3 S ile yola çıkıyoruz. Bizden 3 ay boyunca kimse bu 3 S dışında bir şey görmeyecek. Çünkü biz insanı seviyoruz. 4 milyon İzmirliyi ayrım yapmadan seviyoruz. Sahili de seviyoruz kırsalı da seviyoruz. Bütün insanları seviyoruz.30 Mart'tan sonra belediyelerin kapıları İzmirliye sonuna kadar açık olacak. İnsanları aşağılamadık, insanlara yalaka demedik. İnsanları hep sevdik. İzmir kuruluşunda kurtuluşunda başkentidir. İzmir’de yapacak o kadar çok iş var ki. Ama bunu yapacak o kadar güçlü ve heyecanlı bir ekipte var. Biz İzmir’de siyasete değil hizmete talipsek bunun arkasında 11 yıl boyunca dağ gibi sorunları dağ gibi eserlere dönüştüren bir iktidar var” dedi.


SÜREKLİ SAHADA OLUN
“İşimiz İzmir gücümüz İzmir Aziz gidecek Binali gelecek” sloganları atılması üzerine Yıldırım, “Bizim işimizde İzmir gücümüzde İzmir. Kimin gidip gitmeyeceğine 30 Mart’ta İzmirliler karar verecek” dedi. Yıldırım partililerden gece gündüz çalışmalarını istedi, “ Önümüzde 83 gün var. Şafak 83…Sizden bir isteğim var. Sürekli sahada olun. Ne kadar çok İzmirli hemşerimizle buluşursak çok daha iyi sonuç alırız. Onun için özellikle kadınlarımız gençlerimiz ” ifadelerini kullandı.

AKAY: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, konuşmasında “Ak belediyecilikle yönetilen şehirlere bakınca İzmir’in hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. İzmir en kısa sürede geçmişte kaybettiği günleri telafi edecek ve marka şehir olma yolunda ilerleyecektir. Ulaştırmada sayısız devrim yapan 80 yılda yapılmayanları 11 yılda yapan en icraatçı bakanı Başbakanımız bize emanet etti. Biz kendisini layık olduğu makama oturtmak için gece gündüz çalışacağız” ifadelerini kullandı.


TEKELİOĞLU’NDAN PARTİ İÇİ MESAJ!

AK Parti İzmir Milletvekili konuşmasında partililere uyarıda bulundu. Tekelioğlu, seçi sürecinde Seçim Koordinasyon Merkezi, il başkanlığı ve ilçelerdeki SKM’ler ile tam bir iş birliği içinde çalışılması gerektiğini ifade eden Tekelioğlu,şunları söyledi, “ Kime ne söyleyeceğiz, nerede ne kadar süre kalacağımızı nasıl gezeceğimizi kendi bildiğiniz şekilde değil SKM’lere danışarak çalışın.Partinin bizler için hazırlayacağı broşürler var. Bunları dikkatlice izleyelim. Başbakanımızın konuşmaları bizim için kılavuz. Şunu unutmayalım biz sadece İzmir yeri gelecek ilçemize hitap edeceğiz. Genel politikaları Başbakanımız bakanlarımız yorumlayacak. Biz kendi ilimizde kendi ilçemizde ne söyleyeceğimizi iyi analiz etmemiz gerek. Başbakanımızın konuşmalarını iyi takip edelim. Gittiğiniz yerlerde sadece yerele yönelik sorular almayacaksınız. Biz tartışmadan ve kavgadan uzak duracağız. Kızabiliriz öfkelenebiliriz ama biz Ak Partililer olarak sabır gösterme zorundayız. Kızgınlıklarımızı içimize atmak zorundayız. İnsanların gönlünü kazanırsanız oyunu kazanırsınız. Tatlı bir üsluba ihtiyacımız var.Sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmak zorundayız. Sosyal medyayı kullanırken üsluba dikkat edeceğiz. İlçe başkanlarımız birer kılavuz olacak. Sorumlulukları çok büyük”

İKİ ÖNEMLİ İSME ROZET

Bakan Yıldırım toplantı sonunda DYP İzmir eski milletvekili, DYP İzmir İl eski Başkanı ve bir dönem DYP Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Yıldırım Ulupınar ve ANAP’ta uzun yıllar siyaset yapan Hamit Nişancı’ya AK Parti rozeti taktı.  Ulupınar’ın ismi Gaziemir, Nişancı’nın ismi Seferihisar belediye başkan adaylığı için geçiyor.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.