Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerinde çözüm ortak akıl ilkesiyle hayat buluyor

Yerinde çözüm ortak akıl ilkesiyle hayat buluyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların beklenti, talep ve sorunlarını yaşadıkları mahallelerde kendilerinden dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Mahalle muhtarlarıyla birlikte yerinde incelemeler yapan Başkan Atila; Yeşilcam, Kavaklıdere, Ümit, Karacaoğlan ve Altındağ Merkez mahallelerinde yerinde çözümler üretiyor.

  • Ege Postası
  • 03.11.2015 - 09:58
İZMİR - Bornova Belediyesi, ilçede yaşayanların beklenti, talep ve sorunlarının ilgili birimlere kolayca ulaştırabilmesi ve çözüm getirilebilmesi için bütün olanaklarını kullanıyor. Vatandaşlar “999 19 19” numaralı istek hattından yerel yönetimin ilgi alanında olan her türlü konuda taleplerini iletebiliyor. İletilen taleplerin takibi yapılarak en kısa sürede cevap veriliyor. Ayrıca Bornova Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında paylaşılan konuların da takibi yapılarak vatandaşlara bilgi veriliyor. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde, önce vatandaşların sorunlarını çözüp beklentileri doğrultusundan hizmet üretmeyi hedefleyen Bornova Belediyesi’nde Başkan Olgun Atila da ilçede yaşayanlarla mahalle gezileri aracılığıyla sık sık temas kuruyor.

Son olarak Yeşilcam, Kavaklıdere, Ümit, Karacaoğlan ve Altındağ Merkez mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, muhtarlardan bilgi alıp temel sorunları yerinde tespit ederek çözümler üretti. Başkan Atila, ilgili birim müdürleri ile birlikte kahvehanelerde ve sokaklarda mahallelilerle selamlaşıp sohbet etti.

 

İnsan odaklı  belediyecilik

Bornova’da yaşayan vatandaşların yerel yönetimlerin ilgi alanındaki her türlü konuda Belediye’ye kolayca ulaşabilmesi için dilekçe, telefon ve sosyal medya sistemlerinin eksizsiz bir şekilde çalıştığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ‘Temel hedefimiz ve çalışma anlayışımız insan odaklı belediyecilik. Bunu ortak akıl ilkemizle birleştirerek insanımız ne istiyorsa o hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. Bu nedenle de Bornovalılarla her fırsatta biraraya gelmeyi, beklentilerini dinlemeyi çok önemsiyoruz. Mahalle ziyaretlerimizi bu anlayışla sürdüreceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.